[PORT][5.1][V2.2] GM Discovery II & II+ CyanogenMOD 12.1 Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByEgeLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onceki yorumlarda cozumu var.MTK BUTTON LED adli programla bildirim isigini ozellestirebilirsiniz.

Normalde bildirim geldiği zaman stock romda bildirim ışığı yanıp sönüyor bizim romda bildirim geldiği zaman sadece yanıyor onu sordum halledebilen var mı diye

@hhccan hocam Dolby çalışıyor romu baştan kurunuz ben şuan bu romdayım Dolby i kullanıyorum

Hacker-1971 hocam rom da hata yok kasma sorunu ortadan kalktı cm uygulamaları güncellendi youtube yi güncellemezseniz 720 p izleyebilirsiniz

ByEgeLi' Alıntı:
Kurulumu baştan yapınız.Suan romdayım çalısıyor.

Tekrar kurunca düzeldi.Teşekkürler hocam.Ufak tefek hatalar dışında herşey çok iyi olmuş.Elinize emeğinize sağlık.

OG Youtube yüklersek 360 üstünde çözürünrlükte izleyebilir miyiz ? Zaten kullanıyorum güzel bir uygulama

Hocam bazen "maalesef cyanogenstats durdu" hatası veriyor sebebi nedir?

Theimam' Alıntı:
Bildirim ışığı sorununu halledebilen var mı

Hocam MTK BUTTON LED programiyla kısmen halloldu kısmen diyorum çünkü sadece alt tuşların ışığını kontrol edebiliyoruz aslında benim istediğim sadece üstteki küçük ledi kontrol etmekti

@"oguzhann"  onu bilemem denemedim.
@"AlpEren33" bende farkettim onu düzelttim bile.Birdahaki sürüme düzeltilecek.

Seni takipteyim hocam :-)) bekliyorum bakalım sadece o hata var geri kalan hersey tamamdır. Sistemde soruna neden olmazsa boyle devam. Led bildirimi sorun degil okadar.

Merhaba yükledim efsane olmuş fakat biraz kasıntı hissi veriyor. Çok fazla akıcı değil bende .