byegeli35' Alıntı:zaten onu portluyoruz hocam.
hhccan' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]@[/font][font='Open Sans', sans-serif]byegeli35 Hocam kamera perfonması benim için önemlide.Yani en son kalitede kullanmam gerekmektede.Ne yapılmalı ? [/font]
[font='Open Sans', sans-serif][/font]
Theimam' Alıntı:Beyler romlar ilgili 2 3 ufak tefek hatalar kaldı onları düzeltip paylaşacağız
Teknojix' Alıntı:Discovery II çöp telefondur arkadaşlar. Aldığımıza pişmanız. Telefonun 86 derece olduğunu, şarjın 1 dakikada 2 gittiğini görüyorum daha ne yapayım.
[font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]Yukarıdaki yazdığım problemler ile telefonumu servise yolladım. Bir üst modeli olan Discovery Elite modelini yada para iadesini istedim. Telefonda hiçbir fiziksel hasar, ekranda en ufak kırık çizik bile yoktur. Aradan 1 hafta sonra telefonuma bakıldı ve sonuç;[/font]
[font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]Evet durum bu arkadaşlar. Durduk yere hiç hasar ekranda çizik dahi olmamasına rağmen ücret çıkardılar. Ben Elite modeli ile değişim istemiştim ancak görüyoruz ki durduk yere para çıkartıyorlar. Böyle firmanın Allah cezasını versin. General Mobile'ye bulaşmayın arkadaşlar pişmanlıktır. Müşteri hizmetleriyle arayıp görüştüm. Elite için bu telefon onlarda kalıcakmış. Normal fiyatından 200 tl indirimle alabilecekmişim neymiş 900 lira ödiyecekmişim?[/font]
[font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]Arkadaşlar General Mobile çöp telefondur. Özellikle discovery 2 modeli. Telefonun 87 dereceye kadar ısındığına şahit oldum ve ilk resimdeki yazan şikayetlerin hepsi birbir başınıza geliyor arkadaşlar almayın aldırttırmayın. Daha dokunmatik sorununu yazmıyorum bile. Biz yaptık bir hata elimizde kaldı telefon.[/font]