Rom gayet güzel ama Dts devre dışı kalmış.Hiçbir etkisi yok sese.
alternatifi deneyin .linkte indirme çıkmıyor, sürekli reklamlar vs var
No full update , Coming Soon[QUOTE = "Asderdd пост: 163807, участник 19"] В следующем выпуске DTS будет активирована вместе с несколькими нововведениями. [/ QUOTE]
Запланированное обновление OTA?
Uygulamanin nougat ile uyumsuzluğu olabilir veya başka bir şey ,
[doublepost=1526226500,1526196724][/doublepost]benim hocam kpss uygulamasi youtube baglanirken hata olustu diyor neden bu uygulama calismiyor artik. bu uygulama google playda var bu roma gectim calismiyor
yotubede izlemede sikinti yok sadece bi kpss uygulamasinda var bu sikintiUygulamanin nougat ile uyumsuzluğu olabilir veya başka bir şey ,
YouTube marketten yukledinizmi ? Ayrıca YouTube da video izlemede sorun oluyormu ?
Хорошая прошивка. Энергопотребление отличное для этого телефона. http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=825106&view=findpost&p=73274096
Исправьте автозагрузку приложений. http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=825106&view=findpost&p=73258237
Также не грузятся приложения из Google Play. Вчера загружались, потом перестали. Идет постоянное скачивание. Но загрузки нет.
Benim Hocam Kpss uygulaması için Youtube düzeltmesi.yotubede izlemede sikinti yok sadece bi kpss uygulamasinda var bu sikinti
Benim Hocam Kpss uygulaması için Youtube düzeltmesi.
Cihazınızdaki Youtube Uygulamasını kaldırın Daha Sonra cihazı ,Twrp moduna alıp
hiç bir sıfırlama yapmadan indirdiğiniz zip paketini install menusunden yükleyin.
Nubia_Z17_Mini_7.1.1_Rom_Youtube_Fix_OROCHI@TURKDEVS.zip
Not:
Cihazınızda TWRP yüklü değilse gerekli anlatım aşağıdadır.
Nubia Z17 Mini (NX569J) Bootloader Unlock & Root
Eyvallah on numara olduBenim Hocam Kpss uygulaması için Youtube düzeltmesi.
Cihazınızdaki Youtube Uygulamasını kaldırın Daha Sonra cihazı ,Twrp moduna alıp
hiç bir sıfırlama yapmadan indirdiğiniz zip paketini install menusunden yükleyin.
Nubia_Z17_Mini_7.1.1_Rom_Youtube_Fix_OROCHI@TURKDEVS.zip
Not:
Cihazınızda TWRP yüklü değilse gerekli anlatım aşağıdadır.
Nubia Z17 Mini (NX569J) Bootloader Unlock & Root
He said this is a good ROM with a nice energy consumption, but he (and me too) has a few bugs:Post in Turkish or English.
He said this is a good ROM with a nice energy consumption, but he (and me too) has a few bugs:
1) After a day of using this ROM, he can't to download apps from Play Market - there is just an infinite downloading animation. (I have same problem, but I also can't download any files from any sources).
2) Doesn't work configuration of autorun applications - the buttons aren`t active (he added links on his posts on 4pda.ru with screenshotes)
Kardeş Bende Z17 miniS var çin rom yüklü google market yok yani bu romu yüklesem benimkine sıkıntı olurmu?