Link atabilir misiniz
[doublepost=1486907248,1486906353][/doublepost]Dr Techno acil yardım edermisiniz tablet recovery den başlıyor hep daha rom u yükleyemedim twrpyi internetten yüklemek için tableti açmak istiyorum ama olmuyor çözüm nedir
Link atabilir misiniz
6.0.1 tabanlı romların hepsi de aynı VPN çalışmaz VPN kullanacaksınız lollipop ya KitKat rom kurun.abi tabletim garantıden sımdı geldı rom neyse root atacagım onerdıgın bırsey soylersen mutlu olrum fazla bılmıyorum bu ıslerı.
TESEKKURLER...
[doublepost=1487348542,1487348483][/doublepost]abi tabletim garantıden sımdı geldı rom neyse root atacagım onerdıgın bırsey soylersen mutlu olrum fazla bılmıyorum bu ıslerı.
TESEKKURLER...
O romun konusuna yazın cevap verirler.Stabil rom dan attım tablet şarj olurken ışığı yanmıyor yapılacak bisi varmı
Rom da öyle bir hata yoktu yeniden kurup deneyinAna ekran açılmıyor "Home başlatılamadı" diyor
Stock rom kurup öyle yükleyin romda sorun yok kurulur.kardeşim ben bir kaç tane marsmallow denedim enson senin romu denedim 5.1 lerde sorun yok ama marsmallow romlar animasyonda kalıyor ne yapabiliriz bunu için
Eyvallah sağolasın bir kaç farklı deneme sonucu hallettik. Lakin Stock veya custom cihaz yavaş şarj oluyor her türlü şarj aleti ile denedim 0.6 mah geçmiyor buna çözüm varmıStock rom kurup öyle yükleyin romda sorun yok kurulur.
Şarj konusunda bilgim yok romda çoklu pencere yok galiba hatırlamıyorum.Eyvallah sağolasın bir kaç farklı deneme sonucu hallettik. Lakin Stock veya custom cihaz yavaş şarj oluyor her türlü şarj aleti ile denedim 0.6 mah geçmiyor buna çözüm varmı
edit:birde coklu pencere nasil eklriz