Wifi az çekme sorunu kullanıma engel mi ?
Normalde çeken yerlerde bağlanamıyorumWifi az çekme sorunu kullanıma engel mi ?
Ben kullandığımda hızda düşme olmuyor sadece gösterge bozuk sorun yaşamıyorumWifi az çekme sorunu kullanıma engel mi ?
Yazı boyutunu çk (çok küçük) yaparsan düzelir.Rom harika emeğinize sağlık gerçekten inanılmaz olmuş.
Ben gelistirici seceneklerinde dpi ayarını bulamadım her şey çok büyük geliyor gözüme var mı bir çözüm
Yaptım fakat bahsettiğim şey başka bir şey teşekkür ederim yine deYazı boyutunu çk (çok küçük) yaparsan düzelir.
Teşekkür ederim bakacağımBuild prop editörden lcd_destiny yazan kısımı değiştirerek ayarlayabilirsin
Yapmaz diye düşünüyorum. Pil kullanımında gözükmüyor bile,navbar app uygulaması pil konusunda olumsuz etki yapar mı?
rom kuracaksan yani root atıp gcamdeki sorunlardan kurtulmak istiyorsan bir de twrpden romu flaşladıktan sonra magiski flaşlayıp magisk apk yı kuracaksın diğer işlemler yorumlarda varRepartation işleminden sonra direk romu yüklemi yapacağız yoksa ekstra bir işlem gerekiyor mu
Aynı sorunu bende yaşıyorum kimse ulaşamıyorum diyor mecburen journey Roma geçtim[IMG='width:234px;']https://i.hizliresim.com/NnnZZQ.png[/IMG]
hem wifi hem de mobil internet bağlantım açıkken, hem de aynı anda telefonu kullanırken beni 5 defa arayan 3 kişi bana ulaşamamış.
forum içerisinde de ulaşılmama problemi yaşayan arkadaşlar olmuş. bu problem romdan mı kaynaklanıyor acaba?
sanırım ben de aynısını yapacağımAynı sorunu bende yaşıyorum kimse ulaşamıyorum diyor mecburen journey Roma geçtim
Build prop editörden lcd_destiny yazan kısımı değiştirerek ayarlayabilirsin