[automerge]1549607638[/automerge]Otomatik parlaklık bende gayet iyi bir şekilde çalışıyor.
Video sorunu için 1 kez yeniden başlatın düzeliyor
Flash için icon torch uygulamasını kullanın
Yeniden başlattım ama video yine olmuyor
[automerge]1549607638[/automerge]Otomatik parlaklık bende gayet iyi bir şekilde çalışıyor.
Video sorunu için 1 kez yeniden başlatın düzeliyor
Flash için icon torch uygulamasını kullanın
Hocam video çektikten sonra ses var görüntü donma oluyor mu ?Asderdd reis yine yapacağını yapmış6 gündür yoğun bir şekilde kullanıyorum ve uzun süre kullanmaya devam edeceğim. Arkadaşların yazdığı wifi, mobil veri, video, flash sorunlarının hiçbiri bende yok. Büyük ihtimalle arkadaşlar kurarken vs bi hata yaptılar. gcam 5.1 ise büyük ölçüde çalışıyor ve gcam ile daha güzel çekiyor sanki tel. Tekrardan ellerine sağlık
Kurarken yazan neyse onu yaptık , sen farketmeden galiba sorunu video çekerken sıkıntı yok kaydettiği zaman ses var görüntü donuyor , benden başka kullananlarda aynı sorun var , ve rom da ön flaş tanımı yok hiçbir uylama vs ön flaşı çalıştırmıyorAsderdd reis yine yapacağını yapmış6 gündür yoğun bir şekilde kullanıyorum ve uzun süre kullanmaya devam edeceğim. Arkadaşların yazdığı wifi, mobil veri, video, flash sorunlarının hiçbiri bende yok. Büyük ihtimalle arkadaşlar kurarken vs bi hata yaptılar. gcam 5.1 ise büyük ölçüde çalışıyor ve gcam ile daha güzel çekiyor sanki tel. Tekrardan ellerine sağlık
Video dediğinim izlerken youtube da felan full hd - 2k felan sıkıntı yok donmuyor fps düşmüyor. Ben daha telle 2 senedir video çekmedim galiba ona hiç bakmadımKurarken yazan neyse onu yaptık , sen farketmeden galiba sorunu video çekerken sıkıntı yok kaydettiği zaman ses var görüntü donuyor , benden başka kullananlarda aynı sorun var , ve rom da ön flaş tanımı yok hiçbir uylama vs ön flaşı çalıştırmıyor
ben journey diyorum ama aklım hala miui temaları ve stabil çalışan google kamerasındaJourney'i de kullananlar hangisinin daha iyi olduğunu belirtebilir mi?
adımlar gayet yeterli oluyor ,sakin okuyup tekrar denemeni öneriyorumromu yükleyemiyorum. Bi yardımcı olur musunuz *
romu yeniden indirdim düzeldi.package extract file took 00s
arkadaşlar romu yüklerken bu yazı çıkıyor.
fakat bir türlü rom kurulumu tamamlanmıyor
birisi yardım etsin lütfen
Tam ekran için play storede uygulama var indir sorunsuz kullanabilirsinizTam Erkan modunda ki sorun giderilecek mi. ? Sırf bunun için yükledim romu ama üzdü![]()
Romla ilgili değil o stock romda da oluyor hafıza kartını çıkarıp birdaha tak geliyor arada gidiyor öyleMerhabalar.
Benim şöyle bir sorunum oldu. Hafıza kartımın tanımlanmayan biçimde olduğu uyarısını verdi ve biçimlendirme yapmamı istedi. Ama biçimlendirme işlemi bittiğinde hafıza kartı kullanılabilir hale geçmedi ve aynı uyarıyı vermeye devam ediyor