[PORT] [ARM64] GM 5 Plus Miui 10.2 Global ROM

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben romu severek kullanıyorum ama bu romda diğerlerine göre şarj çok hızlı bitiyor.
Sırf bu yüzden bu romu defalarca değiştirdim ama çok hoşuma gittiği için şimdi tekrar yükledim, kurulum kısmında başladı çok aşırı şarj yiyor. Bu romu kullananlar da da böyle sorun varmı ?
Not: Bataryayı yaklaşık 2-2.5 ay önce değiştirdim.
Evet ben de bu sorundan dolayı stock'a geri döndüm.
 
  • Like
Tepkiler: Bl4ck ve mudonxx
Video çektikten sonra oynatmama sorunu bende de vardı. Pil sıkıntısından dolayı da journeye gecmistim. Az önce tekrar miui yi yükledim ve şuan sorun yok bende .
 
Şu an Journey UI yüklü bende. Direk bunu indirip twrp den yükleyebilir miyim ? Yoksa önce edl den nougat a mı dönmem gerekiyor ?
 
  • Like
Tepkiler: recsin
Reklamı geç deyin, sağ üstte pencereyi kapat tıklayın link açılacak. Şimdi baktım sorun yok linkte.
şimdi tekrar denedim. Şu anda çalışıyor, inmeye aşladı. Daha öncesinde indirme başlamıyordu, Şu anda sorun yok. Teşekkür ederim.
[automerge]1551721527[/automerge]
dosyalar indi şimdi başka bir sorunum var.
Qfil uygulamasını açtığımda hemen kapanıp arka planda çalışıyor. menüye ulaşamıyorum ne yapmam lazım.?
 
Son düzenleme:
Hocam videoyu çektiğinde oynatmiyor her yolu denedim ancak reset atınca bı defa düzeliyor sonra bozuluyor geri ne yapabiliriz bu duruma ya portre çekiyorum gcamda siyah beyaz çıkıyor resim
 
8.0 romu kurarken repartition işlemi yapmıştım. Tekrardan yapmama gerek var mı? Yoksa direkt TWRP'ye girip wipe yaparak romu kurmalı mıyım?
[automerge]1551967415[/automerge]
8.0 romu kurarken repartition işlemi yapmıştım. Tekrardan yapmama gerek var mı? Yoksa direkt TWRP'ye girip wipe yaparak romu kurmalı mıyım?
Tekrardan repartition işlemine gerek yokmuş. Sıkıntı çıkarmadan kurulum tamamlandı. Sadece wipe yapmak yeterli.
 
Son düzenleme:
Qfil dosyasını çalıştırıyorum farklı versiyon demeden olurmu 472 yerine 430 gibi ?
 
Rom çok hoşuma gitti vallahi. İlk başta 8.0 için yayımladığınız romu kurmuştum. Hâlâ düzeltilmesi gereken çeşitleri sorunları vardı ve açıkçası pek hoşuma gitmemişti. Ama bu rom olmuş. 8.0'a oranla daha az hatası var ve tasarımı çok hoş. Ayrıca Asphalt 9 mağazada destekleniyor olarak gözüküyor. Orijinial romda ve sitede yayımlanan 8.0 romda bu cihaz desteklenmiyor diyordu. Bildirim çubuğunda saat sol yukarda gözüküyor. Acaba sağ üste alma gibi bir şansımız var mı? Ayarları kurcaladım lakin böyle bir seçeneğe rastlamadım.
 
Rom güzel ancak benim şebeke sorunlarım var.Hattı görüyor ancak hiç çekmiyor servis yok diyor.Wifi de aynı şekilde ancak modemin dibine yapıştırırsam görebiliyor.Stock roma geri döndüm problem hala var.Sebebi nedir acaba yazılımsal olarak bir dosya mı eksik neden böyle yapıyor?Yardımcı olur musunuz?
 
Miui 10 attım telefona ancak video çekemiyorum videoyu oynatmiyor ses var ama görüntü donuk bunun hakkında yardım ederseniz sevinirim