Merhabalar aklımda kalan Bir kaç soru var
1-) bu rom da android seviyesi 9.0 mı oluyor ?
2-) rom u kırmadan önce Android seviyesi önemli mi benimki 8.0 oreo
3-) 8.0 daki yaşadığım sorunlar yine olur mu ( pubg oyundan atma gibi )
Cevabınızı bekliyorum teşekkürler elinize sağlık
1-) Hayır, 7.0 oluyor.Merhabalar aklımda kalan Bir kaç soru var
1-) bu rom da android seviyesi 9.0 mı oluyor ?
2-) rom u kırmadan önce Android seviyesi önemli mi benimki 8.0 oreo
3-) 8.0 daki yaşadığım sorunlar yine olur mu ( pubg oyundan atma gibi )
Cevabınızı bekliyorum teşekkürler elinize sağlık
denemkte fayda var tşekkürlersonunda teşekkürler eline sağlık hocam
miui arayüzünde o ana ekran yok yani hata değil.Bende bu romu kullanıyorum memnunum fakat biraz hatalı dedikleri gibi flash çalışmıyor ancak uygulama indirip öyle açılabiliyor, ikinci olarak da tam ekranda alttan kaydırınca gelmiyor ana ekrana galiba bunun sebebi de port rom olmasından kaynaklanıyor, umarım bu hatalar düzeltilir GM 5 plus ekranına uygun rom yapılırsa bu rom harika olacaktır.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER TURKDEVS
Kardeşim sen hiç Xiaomi cihazı kullandın mı nasıl yok o tam ekran moduna aldığında alttan çekince gayet geliyormiui arayüzünde o ana ekran yok yani hata değil.
Sürekli sağdan sola çekmek çok kullanışlı değil bence, denedim onu bi süre fakat çok rahatsız ettiArkadaşlar el fenerini kamera kısmında flaş seçeneklerinde bulabilirsiniz bastığınızda flaş sürekli yanmaya başlayacaktır. Tam ekran modunda geri gitmek için aşağıdan yukarı değil sağdan sola hızlı şekilde hareket ettirdiğinde geri komutu aldığını göreceksiniz
Kardeşim sen hiç Xiaomi cihazı kullandın mı nasıl yok o tam ekran moduna aldığında alttan çekince gayet geliyor
[automerge]1561103395[/automerge]
Sürekli sağdan sola çekmek çok kullanışlı değil bence, denedim onu bi süre fakat çok rahatsız etti
Yani adamlar çok uğraşmış yapmak için ellerine sağlık valla AsderddOlsun kardeş bunada şükür