Tekrardan emeğine eline sağlık kardeşim..bununda bir test etmek şart gm5 almisiken
[automerge]1564174971[/automerge]
romu kurdum fakat sim kartı görmüyor iki yuvadada imei bilgileride duruyor nasıl düzeltebilirim
Temiz partition ve temiz wipe li kurulum ile gormeme gibi sansi yok ..tekrar deneyiniz
[automerge]1564175337[/automerge]
Rom sabah saatlerinde kurdum sadece bu rom ve icin gm5 plus la devam yola ..tekrar tekrar emeginize saglık..
Ben hicbir hata gormedim boyle bir romda gormekte istemiyorum ..yan uygulamalar (dosya temizleyici cift uygulama 2. Alan vs) kurmama dahi gerek yok entegreli.. Xposed magisk ve diger tum uygulamalar hatasiz calisiyor moduller ile beraber..
Sadece dikkatimi ceken wifi oldu wifi az cekiyor 4 adet tel ile kiyaslama yaptim en az g5 oldu ki diger paylasms oldugun journeyui daha fazla cekiyordu bunun disnda eksik variesde gormem (tel kapali iken batarya doluluk gostermiyor gostrmesede olur -ilk takildiginda kablo gozukuyor oran var sonrasinda karanlik ekran varsin olsun) ..10uzerinden 9kardesim tebrik ediyorum sizleri
Edit: wifi hangi ağa baglandiisem olmadı çok az çekiyor bir fix dosyası mumkunise baştacı olur..