Hayır hocam başka aletlerle de denedim Allahım Bu nasıl bir imtihandırŞarj aletin bozulmuş olmasın?
Hayır hocam başka aletlerle de denedim Allahım Bu nasıl bir imtihandırŞarj aletin bozulmuş olmasın?
hayır el feneri içinŞarj aletin bozulmuş olmasın?
Kamera için mi?
Güç tuşuna telefon kendini kapatana kadar basılı tut, açılınca şarja takmayı dene.Hayır hocam başka aletlerle de denedim Allahım Bu nasıl bir imtihandır
Yoo, denedim çalıştı önceki mesajda verdiğim sürümde.Kamera mükemmel ama flash çalışmıyor sanirim
Google playden istediğin el feneri uygulamasını kullanabilirsin. Örnek olarak;hayır el feneri için
Wifi bende de aynı zayıf çekiyor,Journey romdan geçtim bu Roma wifi çekim gücü yarı yarıya düştüValla aynı odada iki diş çekiyo oda değişince neredeyse hiç çekmiyor bilmiyorum benim telefondan mı kaynaklanıyor acaba
Hocam valla bende flaş çalışmıyor romla gelen kamerada çalışıyor ama sizin verdiğinizde calismadi. Build propeditor indirip hals3 1 yapip yeniden başlatmıştım başka bir ayara ihtiyaç var mı?
bedede çalışıyor. Sadece ayarlardan resim çözünürlüğünü 8.3 mp ye indirdim yoksa kernarlardan kırpıyor kaydederkenHocam valla bende flaş çalışmıyor romla gelen kamerada çalışıyor ama sizin verdiğinizde calismadi. Build propeditor indirip hals3 1 yapip yeniden başlatmıştım başka bir ayara ihtiyaç var mı?
Arkadaşlar wifi için göstergeleri kafaya takmayın, gezinti ve download hızınızda değişiklik yoksa sıkıntı edecek bir durum yok.
Magisk üzerinden Universal gms doze modülünü yuklemistim onun yüzünden calismiyormus her neyse teşekkürler rom kamera vs ilgilendigin için.Hayır başka birşeye gerek yok, uygulamanın verilerini silmeyi dene.
gcam 5.1 Bu Sürüm daha güzel çalışıyor.Kuracak arkadaşlara tavsiye ederimBu da HAL3
Ben sürekli durduruldu hatası Alıyorumgcam 5.1 Bu Sürüm daha güzel çalışıyor.Kuracak arkadaşlara tavsiye ederim