[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

öncelikle elinize sağlık
bir sorum olacaktı   menü diğer color os lardan farklı 1.3 teki launceri nasıl kullanabilirim ???

Benım cıhazın usb girişi bozuk sadece şarj oluyor ve stok romu yuklemem imkansız stok romu yuklemeden Re-Partition taptım ama gene satatus 7 hatası aldım bunun çözümü var mıdır.

betavolkan' Alıntı:
Benım cıhazın usb girişi bozuk sadece şarj oluyor ve stok romu yuklemem imkansız stok romu yuklemeden Re-Partition taptım ama gene satatus 7 hatası aldım bunun çözümü var mıdır.

http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html buradaki programı cebine indir ve kur.
açıklamaları takip ederek sistem datanı 1gb yap ve romu kur.

@beyazsoy, ART V1.1'de hata veriyor, geçmeyin.

@excalibur, SuperVPN sorunsuz, diğerlerini denemedim.

@Mehmet Yalçınkaya, Öyle bir sorunu ben yaşamadım.

@ali.aydogdu, Kullanamazsınız, denedim hata veriyor.

@betavolkan, Bildiğim kadarıyla PC'den Flash tool ile KitKat yüklemedikçe /system hafızası artmaz. İlla PC'den yüklemeniz lazım.

@z3ng1n, Güvenlik Merkezi > Emanet Modu

@Trid, Dalvikte evet fakat sisteme etki eden Gravitybox gibi modüller çalışmaz ve reset sorunu yaşayabilirsiniz.

-----------

Yeni sürüm için değişiklik listesi belli oluyor gibi, çok az sorunumuz kaldı.
Teşekkürler @Orochi™

Emanet modunu uygulama nasıl devreye alacağım oradan etkinleştirdim.
Paclix

z3ng1n' Alıntı:
Emanet modunu uygulama nasıl devreye alacağım oradan etkinleştirdim.
Paclix

Emanet moduna girin, sağ üstte etkinleştirmek için buton var basın ve şifre belirleyin. 

betavolkan' Alıntı:

data kablosu arızalıdır ben de aynı sıkıntıyı yaşadım başka kabloyla bağlanınca stock rom yükleniyor

paclix' Alıntı:
@beyazsoy, ART V1.1'de hata veriyor, geçmeyin.

@excalibur, SuperVPN sorunsuz, diğerlerini denemedim.

@Mehmet Yalçınkaya, Öyle bir sorunu ben yaşamadım.

@ali.aydogdu, Kullanamazsınız, denedim hata veriyor.

@betavolkan, Bildiğim kadarıyla PC'den Flash tool ile KitKat yüklemedikçe /system hafızası artmaz. İlla PC'den yüklemeniz lazım.

@z3ng1n, Güvenlik Merkezi > Emanet Modu

@Trid, Dalvikte evet fakat sisteme etki eden Gravitybox gibi modüller çalışmaz ve reset sorunu yaşayabilirsiniz.

ben direk v 1.1 kurdum ondan müzikleri bulmuyo olabilr mi?
-----------

Yeni sürüm için değişiklik listesi belli oluyor gibi, çok az sorunumuz kaldı.
Teşekkürler @Orochi™

Hocam Şebeke çekim gücünü arttırma imkanımız var mı acaba ? bide yeni v2 den haber var mı ?

ColorOS V1.1 ART Fix(Fix By @Orochi™): http://goo.gl/jSbZcJ 
İlk sayfaya eklendi.

Şebeke ben de ve Mesut hocada gayet düzgün çalışıyor ki zaten stock romun şebeke sürücülerini kullanıyor.
Yeni sürüm yeni taban ile gelecek. Biraz daha vakti var.

z3ng1n' Alıntı:
emanet modundan nasıl cıkış yapabilirim. :mad:

Kendi kilit ekranı şifrenizi girerek.
İlk önce kendi kilit ekranı şifremizi ardından Emanet Modu şifresi belirliyoruz.