ColorOS KitKat sürümünde menü tuşunu kaldırılmış. Bu yüzden menü tuşu yok ve uygulamaların hepsi ana ekranda kalmak zorunda. Görmek istemediğiniz uygulamaları bir klasör içine toplayabilirsiniz.Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:rom çok güzel olmuş color os'u zaten devamlı kullanıyorum kafama takılan 2 yer var jelly bean color os 1.4 te ana menü düğmesi vardı bunda yok bide boş anasayfaları ve uygulamaları ekrandan neden kaldıramıyorum çöp kutusu gibi bişey geliyordu onuda göremedim çözümü varmı
Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:teşekkürler. önceki sürümlerde şebeke sorunu vardı bunda giderildimi acaba
Xposed sadece Dalvik modda çalışır ve OS ROM olduğu için birçok modül çalışmaz, reset sorununa yol açabilir bilginiz olsun.Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:xposed ı kursam romda herhangi bir sıkıntı yaşatırmı art olarak kulanıyorum
senersen' Alıntı:Stabil KitKat yükleme linki çalışmıyor
Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:rom çok güzel olmuş color os'u zaten devamlı kullanıyorum kafama takılan 2 yer var jelly bean color os 1.4 te ana menü düğmesi vardı bunda yok bide boş anasayfaları ve uygulamaları ekrandan neden kaldıramıyorum çöp kutusu gibi bişey geliyordu onuda göremedim çözümü varmı