Trabzon neden ?Boringer' Alıntı:@"TheHeroeS" hocam konu dışı ama nerde oturuyosunuz ?
Whisper' Alıntı:Hocam bu bildirim panelindeki renk degisimini kapatabilir mıyız ?
Boringer' Alıntı:@"TheHeroeS" Özel mesajınız açık değil ordan cevap veremedim bende Çukurçayırda oturuyorum da saat widgetinde gördüm şaşırdım Trabzon çukurçayır mı diye Bi görüşelim romlar hakkında sormak istediklerimi sorarım
batukay' Alıntı:Hocam rehber sorununu nasıl hallere bilieiz
Hocam rehber sorununu nasıl hallere biliriz
TheHeroeS' Alıntı:batukay' Alıntı:Hocam rehber sorununu nasıl hallere bilieiz
Dostum açıkcası ben rehberde bi problem yaşamadım başka yaşayan yok ise romu sıfırdan kurmayı dene.
batukay' Alıntı:TheHeroeS' Alıntı:batukay' Alıntı:Hocam rehber sorununu nasıl hallere bilieiz
Dostum açıkcası ben rehberde bi problem yaşamadım başka yaşayan yok ise romu sıfırdan kurmayı dene.
Benden başka birinde de olmuş. Goruntulenecek kişilerde sim ve telefon yok. Başka dişler kursam gelir mi.
Boringer' Alıntı:Son uygulamar bölümü gerçek Lollipop gibi stack card view gibimi yoksa PussyFap taki gibi aralarında boşluk mu var
XXXLarcheee' Alıntı:Çok guzl rom Ama
Mesaj mesaj yazafken yazı siyah olduğu için yazdiğım mesaj gozukmuyor yardim ederseniz sevinirim
Eline sağlık...