Ümit Gündüz
Kayıtlı Üye
Bende sd ye taşınıyor ve pc de görüyor. Lakin sd fix yapmak gerekli.Ayrıca Ayarlar dan Bellek'e girip en alttaki Kurulum yerini Telefon belleği olarak seçin.
Kaynaktan güncelleme verilirse en kısa zamanda burayada geliryusasarikoc' Alıntı:güncelleme gelicek mi ?
edi_irvine' Alıntı:art var mı yoksa fix yayınlarmısınız
AhmetY.' Alıntı:Yetersiz depolama alanı sorunu için ne yapabilirim? Fix verebilirmisin.
Sd karta tüm herşeyi indirebiliyorum boat browser tavsiye ederim. Ve ayrıca bu konunun içindeki yorumların bi tanesinde yanılmıyorsam 3. Sayfanın son yorumunda SD fix var onu Cwm den flashlayın hocam .bi deneyin .camature' Alıntı:Hafıza kartına indirmiyo hiç birşey düzeltme şansımız yokmu hiç bir tarayıcıdan indirme yapmiyor SD kartı secmeme ragmen indirmiyor
Ümit Gündüz' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:art var mı yoksa fix yayınlarmısınız
Art yok.
AhmetY.' Alıntı:Yetersiz depolama alanı sorunu için ne yapabilirim? Fix verebilirmisin.
Partition yapmalısınız hocam bende 2gb uygulama alanı mevcut ve hemen her uygulamayı sd ye taşıdım.
Sd karta tüm herşeyi indirebiliyorum boat browser tavsiye ederim. Ve ayrıca bu konunun içindeki yorumların bi tanesinde yanılmıyorsam 3. Sayfanın son yorumunda SD fix var onu Cwm den flashlayın hocam .bi deneyin .camature' Alıntı:Hafıza kartına indirmiyo hiç birşey düzeltme şansımız yokmu hiç bir tarayıcıdan indirme yapmiyor SD kartı secmeme ragmen indirmiyor
camature' Alıntı:Ümit Gündüz' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:art var mı yoksa fix yayınlarmısınız
Art yok.
Partition yapmalısınız hocam bende 2gb uygulama alanı mevcut ve hemen her uygulamayı sd ye taşıdım.
Fix link ölü oradaki denedim tarayıcıdan başarısız olduk şuan miui v7 6.1.28 sürümünü buldum onu kullanıyorum teşekkürler yinede
Bildirim çubuğu uygulamaya göre değişmiyor hocam. Bende daha bi yöntem bulamadım ?orko24' Alıntı:Selam rom çok iyi bildirim çubuğu uygulamaya göre değişiyor mu xposed os rom larda ç çalışmıyor diyorlar acaba başka yöntem var mı 2016 da bildirim çubuğunun siyah olması iyi olmuyor
Sağolun deneyip size sonucu yazarım.orko24' Alıntı:Ben hallettim xposed 2 .7 versionu nu indir sonra flat stayla colores bar indır zaten xposedin içinden modül indir de var ordan oluor xposed 2.7 denemelerime gore os romlarda sadece bu versiyon çalışıyor emuidede sadece bu çatışmıştı