muzzii20' Alıntı:kilit ekranı nasıl öyle yapılıyor acaba_?
engiin' Alıntı:Sms olayı çözülmüş.
Rastladigim tek problemse herhangi bir menüde iken çağrı gelirse siyah bir ekran oluşuyor ve arayan kişi görünmüyor.
veron123' Alıntı:Sa full romu
Incredible™' Alıntı:veron123' Alıntı:Sa full romu
full rom
Arkadaşlar romu tüm wipeları yapıp sıfırdan kurdum ve aramada herhangi bir sorunla karşılaşmadım, acaba temadan felanmı yada parti farkındanmı kaynaklanıyor bilemedim.
Merak edersiniz diye resminide çektim(numarayı sildim )
engiin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:veron123' Alıntı:Sa full romu
full rom
Arkadaşlar romu tüm wipeları yapıp sıfırdan kurdum ve aramada herhangi bir sorunla karşılaşmadım, acaba temadan felanmı yada parti farkındanmı kaynaklanıyor bilemedim.
Herhangi bir menudeyken mesela webde geziniyorsun o anda arama geldiğinde görünmüyor.Diğer türlü görünüyor zaten.
Incredible™' Alıntı:engiin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:veron123' Alıntı:Sa full romu
full rom
Herhangi bir menudeyken mesela webde geziniyorsun o anda arama geldiğinde görünmüyor.Diğer türlü görünüyor zaten.
önceki sürümlerde bu sorun yoktu değilmi?
şunu deneyip bana geri dönüş yapmanızı rica edeceğim
https://yadi.sk/d/spE1PGediMHmQ
engiin' Alıntı:Tmm dır, arama ekranı sorunu kalmadı. Bide galeride panaromik resim varsa açılmıyor onu hallettin mi tamamdır
Panaromik resimleri silmekte bir çözüm aslında
DesTaN' Alıntı:Eline sağlık. Kasmasa iyi ama bunun önüne geçilemiyor sanırım.
Birde şu arama ekranı arayan görünmüyor.
veron123' Alıntı:Romun ustune kursak olurmu
veron123' Alıntı:Okadar uygulama yukledim ve bende yur disina mesaj atmiyor nerden bakiyoz atina
Muhtemelen telefonun 4gb dır.Forumda yetersiz hafıza sorunu diye arat bi arkadaş paylaşmıştı ebr dosyalarını onu anlatıldığı şekilde uygula çözüm oluyor.murat61' Alıntı:Ya su hafza dolu sorunu yüzünden telefona kurşun çıkacam sonunda