Bygats' Alıntı:Eline sağlık iznin ile benim telefona portlayıp bi yükleyim )
BaYtar™' Alıntı:Walkman da clear audio çalışıyormu? Kuran arkadaşlar bakabilirlermi
badooxl' Alıntı:Öncelikle eline sağlık rom harika kurdum herşey tamam ama şebeke 1 çubuk çekiyor şebeke için fix verebilir misin acaba ??
Peki hocam saolunIncredible™' Alıntı:badooxl' Alıntı:Öncelikle eline sağlık rom harika kurdum herşey tamam ama şebeke 1 çubuk çekiyor şebeke için fix verebilir misin acaba ??
discoverynin orjinal modem dosyasını kullandım, sorun büyük ihtimal çubuktan kaynaklanıyor yani çubuk az gösteriyor olabilir
OyunDelisi' Alıntı:Sanal tuşları nasıl kapatıyoruz. Ayrıca tel pcye bağlanmıyor
Incredible™' Alıntı:OyunDelisi' Alıntı:Sanal tuşları nasıl kapatıyoruz. Ayrıca tel pcye bağlanmıyor
Medya kodunda bağlanmayı deneyin,
Build.proptaki qemu.hw.mainkeys kodunu şilin tuşlar kalkar
OyunDelisi' Alıntı:Incredible™' Alıntı:OyunDelisi' Alıntı:Sanal tuşları nasıl kapatıyoruz. Ayrıca tel pcye bağlanmıyor
Build propta öyle bir kod göremedim. Sorun o değil "usb bağlantısını aç" şeysi gelmiyor ekrana
Incredible™' Alıntı:OyunDelisi' Alıntı:Incredible™' Alıntı:OyunDelisi' Alıntı:Sanal tuşları nasıl kapatıyoruz. Ayrıca tel pcye bağlanmıyor
Build propta öyle bir kod göremedim. Sorun o değil "usb bağlantısını aç" şeysi gelmiyor ekrana
Bende geliyor sorun romda değil
erencan' Alıntı:vedat hologram yada biyere turkdevs koy resimlere sayfada paylaşıyım akşamleyin
OyunDelisi' Alıntı:Romu tekrardan kurdum fakat ayni sorunlar devam ediyor pcye sadece kamera modunda bağlanıyor build propta bahsettiğin satır yok ayrıca ön kamera calişmiyor
Incredible™' Alıntı:OyunDelisi' Alıntı:Romu tekrardan kurdum fakat ayni sorunlar devam ediyor pcye sadece kamera modunda bağlanıyor build propta bahsettiğin satır yok ayrıca ön kamera calişmiyor
build.propta yoksa qemu.hw.mainkeys=1 yazabilirsin, pcye denedim medya modunda bağlanıyordu, ön kamerayada bakarım bugün çalışıyormu diye
Edit : @OyunDelisi geri bildirimlerim için çok teşekkür ederim, ilk konuya bakarsan sorunların hakkında bilgiler ekledim.İyi forumlar