[PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AloneMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beğendiniz mi ?

• Evet

Oy: 103 84.4%
  • Hayır

Oy: 19 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    122
Cvp: RE: [PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016)

seriff10' Alıntı:
snapchat kamerası os ve mıiu da geçiyor demişdi arakdaş bu os rom oluyor dimi

Hayır bu rom AOSP dir.

Ellerinize sağlık çok güzel bir Rom olmuş.

Son uygulamalar ekranında ilk çıkan uyarılara evet dedim. Fakat daha sonra 3 boyutlu görünümün biraz kastığını farkettim. :uzgun:  
Eski 2 boyutlu haline nasıl döndürebilirim ?  :what:

ynseg' Alıntı:
Ellerinize sağlık çok güzel bir Rom olmuş.

Son uygulamalar ekranında ilk çıkan uyarılara evet dedim. Fakat daha sonra 3 boyutlu görünümün biraz kastığını farkettim. :uzgun:  
Eski 2 boyutlu haline nasıl döndürebilirim ?  :what:

Valla hatırlamıyorum ama reset preferences vardi ayarlarda. MysticOS ayarlarının icinde olmasi gerek tam hatirlayamadim :)

AloneMan' Alıntı:
seriff10' Alıntı:
AloneMan' Alıntı:
seriff10' Alıntı:
snapchat kamerası os ve mıiu da geçiyor demişdi arakdaş bu os rom oluyor dimi

Hayır bu rom AOSP dir.
peki os rom hangisidir bilmiyorum da

Emui rom, miui rom vsvs.. :)

emui roma baktım ama göreemdim yada benmi yanlış anladım ismimi emui olacak

http://forum.turkdevs.com/konu-google-play-kimlik-dogrulama-hatasi.html?pid=86403#pid8640386403#pid8640

Şu Google Play kimlik doğrulama sorununu ben de yaşadım. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

ynseg' Alıntı:
http://forum.turkdevs.com/konu-google-play-kimlik-dogrulama-hatasi.html?pid=86403#pid8640386403#pid8640

Şu Google Play kimlik doğrulama sorununu ben de yaşadım. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Telefonu yeniden başlatın düzelir :)

AloneMan' Alıntı:
ynseg' Alıntı:

Telefonu yeniden başlatın düzelir :)

Teşekkür ederim, işe yaradı.  :)

arkadaşlar rom harika fakat ben ekrandaki bu simgeleri kaldırırmak istiyorum.
0m3Y4B

çetin38' Alıntı:
0m3Y4B

Konuya sanal tus kaldirma fixi eklemistim onu indirip recoveryden direk kurun :)

AloneMan' Alıntı:
çetin38' Alıntı:
0m3Y4B

Konuya sanal tus kaldirma fixi eklemistim onu indirip recoveryden direk kurun :)

Çok teşekkür ederim. Fixi kurdum ve şimdi çok daha harika oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler....

çetin38' Alıntı:
AloneMan' Alıntı:
çetin38' Alıntı:
0m3Y4B

Çok teşekkür ederim. Fixi kurdum ve şimdi çok daha harika oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler....

İyi Kullanımlar :)

serkan75' Alıntı:
Şu güzel romu bir deneyemedim gitti. Hep Miui yüzünden. :)

Bence deneyin memnun kalacaksınız :)

kontdrakoala' Alıntı:
Merhaba, kilit ekranına bildirim geliyor mu acaba ?

Maalesef

maraza' Alıntı:
alikemal42' Alıntı:
Başka telefondan kendimi aradım açtım çağrıyı sonlandırma tuşu vardı basıp sonlandırdım sorun görmedim . Muzik fixinide kurdum sorunsuz . Bu rom kusursuz emegi geçenlere tekrar teşekkürler.  :) :)
Haydaaa. :)
Hayret bende ekranın üstünde mavi alan ve arayan bilgileri var, altı ise bomboş. O zaman gravitybox yuzunden oldu demektir.

EDİT: Gravitybox yüzünden olmuş. Dpi degiştirmeden gravity uzerinden duzeliyor. Gravity kullanmıyorsanız sorun yok. Vallahi çocuk gibi sevindim, romu kaldırmak istemiyordum, bataryada çok iyi.

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum . Gravity üstünden nerden düzelttiniz acaba . Teşekkürler.

edit : son uygulamalarda hepsini sonlardır düğmesi yok . soruyor ekliyimmi diye ama ya eklenmiyor yada program pencereleri arkasında kalıyor. Bu konu hakkında bir düzenleme yapılabilirmi veya shake & brush eklenebilirmi roma ?  @"AloneMan" 
Birde kilit ekranının dönmesini nasıl kapatabiliriz.?
legend v12 den sonra uzun süre sıkıntısız kullanılacak gibi duruyor teşekkürler emeklerinize sağlık.

donnyx' Alıntı:
maraza' Alıntı:
alikemal42' Alıntı:
Başka telefondan kendimi aradım açtım çağrıyı sonlandırma tuşu vardı basıp sonlandırdım sorun görmedim . Muzik fixinide kurdum sorunsuz . Bu rom kusursuz emegi geçenlere tekrar teşekkürler.  :) :)
Haydaaa. :)
Hayret bende ekranın üstünde mavi alan ve arayan bilgileri var, altı ise bomboş. O zaman gravitybox yuzunden oldu demektir.

EDİT: Gravitybox yüzünden olmuş. Dpi degiştirmeden gravity uzerinden duzeliyor. Gravity kullanmıyorsanız sorun yok. Vallahi çocuk gibi sevindim, romu kaldırmak istemiyordum, bataryada çok iyi.

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum . Gravity üstünden nerden düzelttiniz acaba . Teşekkürler.

edit : son uygulamalarda hepsini sonlardır düğmesi yok . soruyor ekliyimmi diye ama ya eklenmiyor yada program pencereleri arkasında kalıyor. Bu konu hakkında bir düzenleme yapılabilirmi veya shake & brush eklenebilirmi roma ?  @"AloneMan" 
Birde kilit ekranının dönmesini nasıl kapatabiliriz.?
legend v12 den sonra uzun süre sıkıntısız kullanılacak gibi duruyor teşekkürler emeklerinize sağlık.

YGS ye hazırlanıyorum şuan bile dersanedeyim zamanım çok az :) Kilit ekrani sadece ekran döndürme açıkken döner. Shake and brush ı @"Asderdd" yapabilir belki :D