AloneMan
Yönetici
ByRomcu™' Alıntı:Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam
Kesinlikle
Ben de Transformers Teması yapacağım gaza geldim
ByRomcu™' Alıntı:Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam
Kesinlikle
AloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam
Kesinlikle
ByRomcu™' Alıntı:AloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam
Kesinlikle
Hani zaman yoktu
İlk Dark theme
Bende romunu kullanmamAloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:AloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam
Kesinlikle
Hani zaman yoktu
İlk Dark theme
Paylaşmayacağım sana inat @"ByRomcu™"
ByRomcu™' Alıntı:Bende romunu kullanmamAloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:AloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Kesinlikle
Hani zaman yoktu
İlk Dark theme
1 kullanıcı 1 kullanıcısıdir -,-
AloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Bende romunu kullanmamAloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Ben de Transformers Teması yapacağım gaza geldim
Hani zaman yoktu
İlk Dark theme
Aaa olmaz o zaman paylaşırım tabii
ByRomcu™' Alıntı:AloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Bende romunu kullanmamAloneMan' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Hani zaman yoktu
İlk Dark theme
Aaa olmaz o zaman paylaşırım tabii
İşte aradığım geliştirici
Barış Bildir' Alıntı:Hemen indiriyorum hocam. Ellerinize sağlık
alikemal42' Alıntı:Rom için teşekkür ederim ellerinize kollarınıza sağlık. Kasma donma görmedim sorun yok bildirim çubuguna hayran kaldım çok akıcı . Ama apollo bildirim çubugunda müzigin ileri geri durdurma düğmeleri beyaz arka planda beyaz olunca gözükmüyor ayarı vs varmı ?
hemen şimdimi hocamAloneMan' Alıntı:alikemal42' Alıntı:Rom için teşekkür ederim ellerinize kollarınıza sağlık. Kasma donma görmedim sorun yok bildirim çubuguna hayran kaldım çok akıcı . Ama apollo bildirim çubugunda müzigin ileri geri durdurma düğmeleri beyaz arka planda beyaz olunca gözükmüyor ayarı vs varmı ?
Başka müzik çalar fixi vereceğim
OnurURE222' Alıntı:Çook sağol ellerinize sağlık çok güzele benziyor hemen ındırıyoruzz.. ????
ultarsla' Alıntı:Eline sağlık cok guzel rom olmus cok akici bi sorunum var surekli galeri durdu hatasi aliyorum galeriye girdgmde şimdiden teşekkürler
AloneMan' Alıntı:ultarsla' Alıntı:Eline sağlık cok guzel rom olmus cok akici bi sorunum var surekli galeri durdu hatasi aliyorum galeriye girdgmde şimdiden teşekkürler
Xposed kurmayın zaten de gerek yok kurmanıza