mehmet20' Alıntı:Hocam cok rom yukledim ama ilk defa bu romu yukledigimde play storeye giris yapamadim 2 defa temiz kurulum yaptim yinede giremedim
Orhan Duygun' Alıntı:ROM iyi eline sağlık ancak o uç tuş iyi olmamış hem telefonun kendi tuşları hem ROM un tuşları üst üste kötü görünüyor ben kaldıramadı m onları
Bir de uygulamaları sıraya kytamiyor muyiz
tlhares' Alıntı:Orhan Duygun' Alıntı:ROM iyi eline sağlık ancak o uç tuş iyi olmamış hem telefonun kendi tuşları hem ROM un tuşları üst üste kötü görünüyor ben kaldıramadı m onları
Build prob dan kaldırabilirsiniz diye biliyorum forumda küçük bir arama yaparak bulabilirsiniz
Orhan Duygun' Alıntı:tlhares' Alıntı:Orhan Duygun' Alıntı:ROM iyi eline sağlık ancak o uç tuş iyi olmamış hem telefonun kendi tuşları hem ROM un tuşları üst üste kötü görünüyor ben kaldıramadı m onları
Build prob dan kaldırabilirsiniz diye biliyorum forumda küçük bir arama yaparak bulabilirsiniz
O biraz tehlikeli bir program galiba öyle yazıyor başka bir alternatif yok mu acaba
Orhan Duygun' Alıntı:ROM iyi eline sağlık ancak o uç tuş iyi olmamış hem telefonun kendi tuşları hem ROM un tuşları üst üste kötü görünüyor ben kaldıramadı m onları
mehmet20' Alıntı:Romu kuruyorum aciliyor acildiktan sonra hesabimla giris yapiyorum google takvim durdu diyor sekronize hatasi aliyorum play storeye girmiyor
Ayarlar/mystic ayarları/animations(tam hatirlamiyorum framework de olabilir)/liste animasyonu yazar oraya basın.Daha sonra en ustte ki secenege basin.Kapanacaktır.ottomann' Alıntı:list wiev'i nasıl kapatıyoruz?
Kitkat gapps flashlamayı deneyin.mehmet20' Alıntı:Onuda denedim yeniden baslattim olmadı play store giriş yapmıyor önceki kullandığım romu yukluyorum sorun olmuyor ilk defa böyle bi sorunla karsilastim