K kacali Kayıtlı Üye 21 Nis 2015 15 5 18 Kas 2015 #21 RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim
RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim
D Dr.Techno™ Original poster Yönetici 5 Şub 2015 1,747 1,601 25 Kütahya Cihaz Meizu 15+/ZTE Axon 7 ROM Flyme 8/MiFavor 5.2 18 Kas 2015 #22 RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
muzzii20 Kayıtlı Üye 25 Haz 2015 80 9 20 Kas 2015 #23 RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz
RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz
D Dr.Techno™ Original poster Yönetici 5 Şub 2015 1,747 1,601 25 Kütahya Cihaz Meizu 15+/ZTE Axon 7 ROM Flyme 8/MiFavor 5.2 20 Kas 2015 #24 RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD muzzii20' Alıntı: Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Bende böyle bir hata yoktu. Hatayı çözersem fix veririm.
RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD muzzii20' Alıntı: Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Bende böyle bir hata yoktu. Hatayı çözersem fix veririm.
muzzii20 Kayıtlı Üye 25 Haz 2015 80 9 22 Kas 2015 #25 RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD Dr.Techno™' Alıntı: muzzii20' Alıntı: Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Bende böyle bir hata yoktu. Hatayı çözersem fix veririm. Genişletmek için tıkla ... [/url][/img] [/url][/img] hata bu hocam gps seceneklerinden 1 secenek cikiyor.tesekkurler.saygilar...lütfen bir yardim edecek yokmu.... Dr.Techno™' Alıntı: muzzii20' Alıntı: Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Bende böyle bir hata yoktu. Hatayı çözersem fix veririm. Genişletmek için tıkla ... hata bu hocam gps seceneklerinden 1 secenek cikiyor.tesekkurler.saygilar...lütfen bir yardim edecek yokmu....[/img][/img]
RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD Dr.Techno™' Alıntı: muzzii20' Alıntı: Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Bende böyle bir hata yoktu. Hatayı çözersem fix veririm. Genişletmek için tıkla ... [/url][/img] [/url][/img] hata bu hocam gps seceneklerinden 1 secenek cikiyor.tesekkurler.saygilar...lütfen bir yardim edecek yokmu.... Dr.Techno™' Alıntı: muzzii20' Alıntı: Dr.Techno™' Alıntı: kacali' Alıntı: ellerine sağlık kurdum ve beğendim bir sorunlada karşılaşmadım çalışmalarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... romda gps calismiyor bi bakarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Bende böyle bir hata yoktu. Hatayı çözersem fix veririm. Genişletmek için tıkla ... hata bu hocam gps seceneklerinden 1 secenek cikiyor.tesekkurler.saygilar...lütfen bir yardim edecek yokmu....[/img][/img]