[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam sesler neysede görüntü bozuklukları çok can sıkıyor çok sağlam rom bırakmakta istemiyorum. Hala bir gelişme yok mu :/

Cvp: [PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

Ya şu gionee midir her ne zıkkımsa bunlara mail spamlasek bıktırsak üstlerine gitsek dellendirsek canlarını sıksak sıkıştırsak bişeyler yapsak da su kodları zorla alsak artık ya. Ne kodmuş arkadaş hala saklıyorlar. Verseler de rahatlasak romlara doysak romdan bıksak artık ya.
Bu arada yolculardan Gm 5 Plus almayı düşünen varmı. Rom gelirmi ona :)

Bir hata daha buldum :troll1:
ayarlarda alt menu tusuna basip liste görünümüne geç diyince ayarlar duruyor ve bir daha ya yeniden ROM kurmak ya da ayarlari yeniden kurmak gerekiyor belki format da işe yarar ama sonuç olarak liste görünümüne geçmeyin :troll11:

Cvp: RE: [PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

Celuk' Alıntı:
Bir hata daha buldum :troll1:
ayarlarda alt menu tusuna basip liste görünümüne geç diyince ayarlar duruyor ve bir daha ya yeniden ROM kurmak ya da ayarlari yeniden kurmak gerekiyor belki format da işe yarar ama sonuç olarak liste görünümüne geçmeyin :troll11:

Verileri temizlemek te işe yarar :troll1:
O tür küçük hataların sebebi tüm uygulamaların xhdpi çözünürlüğe yükseltilmesinden kaynaklanıyor.

Romda whatsappta resim gönderince donma problemi çok büyük problem , destek tamamen kesildi mi rom için ?

Hocam fix gelecek mi ? Veya Güncelleme ?

Cvp: RE: [PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

telexc55' Alıntı:
sorunlar çözülürse kurabilirim :)

Rom için destek kesildi güncelleme gelmeyecek.

Hocam Eline Saglik su sorunlari hallederseniz sevinirim 2 aydır duzeltmenizi bekliyorum

2024 yılından merhaba bu mesajı görürmüsünüz bilemem ama samsung galaxy j7 2015 için LG G4 port romuna ihtiyacım var