[PORT] Marsh 2.0.2 for GM E Tab 5

Dr.Techno™

Original poster
Yönetici
5 Şub 2015
1,747
1,601
25
Kütahya
Cihaz
Meizu 15+/ZTE Axon 7
ROM
Flyme 8/MiFavor 5.2
GPOWW3.png

-Android 6.0.1 Marshmallow dur
-Tam Stabil bir romdur
-Cyanogenmod tabanlıdır

Alttaki Tuşları aktif etmek için: Ayarlar/ Tuşlar/Menü tuşu bölümünden kısa basıldığında işlevden son uygulamaları seçebilirsiniz.

77rWpP.png

-wipe data
-wipe cache
-wipe dalvik
-format system
install zip

VP18mV.png

-Video kamera(Çekiyor ama durdurunca kamera durdu hatası veriyor)

0loWJV.png

Rom:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Gapps:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

pXpMQN.png

Son düzenleme:
Teşekkürler. :) cyanogenmod veya herhangi bir custom romu kullanınca kendimi tuzaktaki peynire kosan fare gibi hissediyorum.

Daha ne kadar var bu romlardan önüne gelen cm editlemiş :troll56:

hocam romun kurulumunu videoya çekip paylaşsam sizin için bir sakıncası olurmu?

@teckno anlaşılan bütün romları coşturacaksınız. :)

Bu videonun izlenmesi vs. istatistikler ile yapılacak sanırım. Ama izleniyor diye kullanılıyor anlamına gelmez. Yanlışsam düzeltin.

Eyvallah. Hobinize sözüm yok. Sadece en iyi romu belirleme yönteminiz için yazdım.

Eyvallah. Hobinize sözüm yok. Sadece en iyi romu belirleme yönteminiz için yazdım.
en iy romu hem kullanarak hemde kulanan kişiler ve kullanmak isteyen kişiler için bilgi benim içinde zaman geçirmek için bir neden .
hocam bu arada şimdiye kadar yaklaşık olarak 10 veya üzeride rom attım ama şidiye kadar en iyisi sizindi yani burdada hakkınızı vermek gerek.

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™