[PORT] MinimalOS r77 rom for Etab5

Dr.Techno™

Original poster
Yönetici
5 Şub 2015
1,747
1,601
25
Kütahya
Cihaz
Meizu 15+/ZTE Axon 7
ROM
Flyme 8/MiFavor 5.2
GPOWW3.png

-6.0.1 Marshmallow tabanlıdır.
-Hızlı ve stabildir.

VP18mV.png

-Romda VPN çalışmıyor.

77rWpP.png

-Cihazı TWRP moda alın.
-Temizleye gelip oku kaydırın.
-Gelişmiş temizlikten dalvik/system/önbellek seçip oku kaydırın.
-Yükleden romu seçip oku kaydırın.

0loWJV.png

Rom:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Gapps:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
(Arm/6.0/pico)

pXpMQN.png

m4B0QV.png

g2aQd2.png

X9AZV6.png

Kod:
Cihaz: GM Etab5
Rom: MinimalOS r77
Chipset: MT8392
Geliştirici: Dr.Techno™

kardeşim son uygulamalar kapatma tuşu çalışmıyor bir önerin varmı diğer rom'dakiler gibi ayarlardan değişmiyor herhalde çünkü bulamadım

Alternatif olarak Xposed Framework yükleyip GravityBox Modülü ile de yapılabilir.

Xposed pek çekici gelmiyor bana teşekkürler :) arkadaş akşam fix vereceğini belirtmiş zaten

Siz bilirsiniz. Kolay gelsin.
[doublepost=1488470081,1488470011][/doublepost]"Alternatif olarak..." diye başlıyordu cümle ama olsun. :)

Eline saglik techno rom guzel vpn calisiyo ama 1 kusuru var sebebini anlayamadim sormak istedim internette clash royale gibi online oyunlar oynarken video izlerken vs wi fi baglantisi surekli kopuyor bunun bi cozumu varmidir ilgilenirmisin ?

Eline saglik techno rom guzel vpn calisiyo ama 1 kusuru var sebebini anlayamadim sormak istedim internette clash royale gibi online oyunlar oynarken video izlerken vs wi fi baglantisi surekli kopuyor bunun bi cozumu varmidir ilgilenirmisin ?
Ayni sorun :)
[doublepost=1492349501,1492349428][/doublepost]Bari dosya yoneticisi koysaydin :)) sadeligi hos