[PORT][OS] Freeme OS

Ekran görüntülerini ben de göremiyorum.Facebook'a yönlendirip hata veriyor :D

" An error occurred while processing your request.
Reference #50.e772afc3.1427901853.226f219" hatasi veriyor, vaktiniz varsa baska siteye upload edip atabilirmisiniz?

sslerde herhangi bir sorun yok. 

alternatif link eklendi.

M6rgQM.png

Uygulamalari sd carda tasima ve varsayilan indirme yeri degistirme gibi ozellikler mevcut mu acaba.

smnk' Alıntı:
Uygulamalari sd carda tasima ve varsayilan indirme yeri degistirme gibi ozellikler mevcut mu acaba.

Romda değilim, kullanan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur

smnk' Alıntı:

Hem sd carda taşıma hemde uygulamaların vs varsayılan konumunu değiştirme mevcut ama test etmediğimi belirteyim

sorunsuz çaılışıyor. en azından cwm yedeğinden ayıklama çalışıyor 

Titanium backup calisiyor sikinti yok ve os rom sevenler mutlaka denesin cok stabil ve hizli kasma hic yok coloros yukledim ancak yine buna dondum

Galeri Açılıyor Bütün Fotograflara Tıklayınca Galeri Kapanıyor ?

İyi aksamlar arkadaslar tel.4gb ilk once REPARTITION ile 2gb data yaptım sonra s5 ten bu roma geçiş yaptim fixi kurdum fakat açılış logosunda kalıyor 20dk bekledim acilmadi gitgat kurdum ondan gecis yaptim yine acilmadi açılista kalan romlar için verilen fix le demedim yine açılmadı ben mi yanlış yapıyorum 4gb bu tur sorun yasayan var mi?
@wes
@orochi™
@smiletolife
@asderdd

@kozdemir26
partition yapın ya da gm kitkat yükledikten sonra kurabilirsiniz.