[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

• Konbuyu başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi
@SmiLeToLiFe Hocam severek kullanıyorum romunuzu art ve toggles la ilgili bir güncelleme gelecek mi acaba ?

Sandrake' Alıntı:
@SmiLeToLiFe Hocam severek kullanıyorum romunuzu art ve toggles la ilgili bir güncelleme gelecek mi acaba ?

şu anda öyle bi düşüncem yok. zaten zamanımda yok kpss ye kadar. sadece miui roma güncelleme geldikçe vermeyi düşünüyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa yapabilir

SmiLeToLiFe' Alıntı:
Sandrake' Alıntı:

şu anda öyle bi düşüncem yok. zaten zamanımda yok kpss ye kadar. sadece miui roma güncelleme geldikçe vermeyi düşünüyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa yapabilir

Kolay gelsin hocam her şey gönlünüzce olsun  :)

Rom cok guzel tesekkur ederim :)
Galeri hatasi icin QuickPic adli uygulamayi kurun (boyutu 1,4MB) kendi galeri uygulamasini kullanmayin
Kendi galeri uygulamasini silerseniz kamera da gider
O yuzden onu silmeyin.

*Başın sağolsun abi :(

başınız sagolsun hocam ALLAH mekanını cennet eylesin

bildirim cubugu ayarlar vs yerlerde turkdevs yazıları var onlar romdada varmı acaba yoksa sadece resimdemi ?

İzin almadan taban almiyim dedim ve soruyom:
Romunu kullanarak kendime baska bi rom insa edebiir miyim?
İzin veriyor musun?

SuperDroid' Alıntı:
İzin almadan taban almiyim dedim ve soruyom:
Romunu kullanarak kendime baska bi rom insa edebiir miyim?
İzin veriyor musun?

Discoyu bırakırken söylemiştim. Tüm romlarımı taban alabilirsiniz.

abi butun romlarini taban alacam emui kullaniyorum su an memnunum :)

Hocam konuyu yenide hortlatmak gibi olmasın ama ben bu menu tuşu nu orta tuşa nasıl alırım ??

Cvp: RE: [PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

m3hmetaksoy' Alıntı:
Hocam konuyu yenide hortlatmak gibi olmasın ama ben bu menu tuşu nu orta tuşa nasıl alırım ??

gravitybox çalışıyorsa gravitybox ile halledebilirsin.