Öncelikle merhaba arkadaşlar bügün vestel venüs v3 5020 cihazına portladıgım twrp recovery'yi nasıl yükliceğinizi anlatıcam
öncelikle telefonunuzun root'lu olması lazım (videoda bazı yerler kesilmiştir bunun sebebi root işleminin çok uzun sürmesi)
root işlemi bittikten sonra twrp-3.0.2-0-arya.img bu adresten recovery dosyasını indirin ve ayıklayın çıkan .img uzantılı dosyayı ana dizine atın
bu işlemide yaptıktan sonra Flashify download bu adresten flashify programını indirin
root izinlerini verin ve "recovery image" yazan yere tıklayın
sonra "choose a file" yazan yere tıklayın
çıkan pencerede ana dizine attıgımız .img uzantılı recovery dosyasını seçin sonra gelen ekranda "normal" diyin "yup" a basın flashlama işlemi bittikten sonra
"reboot now" yazısına tıklayın
telefonunuz recovery menusunde açılacaktır eğer superSU yüklemek isterseniz telefonu yeniden başlatıp kingroot'u kaldırıp öyle yükleyin aksi takdirde telefonunuz soft brick olabilir
Root with Mgisk Magisk-v16.0
Bu ilk konum o yüzden pek böyle gösterişli yazılar yazamadım kusura bakmayın
eğer bi hatam yada yanlışım olduysa bana söylerseniz sevinirim
İyi günler.
SCREENSHOTS:
öncelikle telefonunuzun root'lu olması lazım (videoda bazı yerler kesilmiştir bunun sebebi root işleminin çok uzun sürmesi)
root işlemi bittikten sonra twrp-3.0.2-0-arya.img bu adresten recovery dosyasını indirin ve ayıklayın çıkan .img uzantılı dosyayı ana dizine atın
bu işlemide yaptıktan sonra Flashify download bu adresten flashify programını indirin
root izinlerini verin ve "recovery image" yazan yere tıklayın
sonra "choose a file" yazan yere tıklayın
çıkan pencerede ana dizine attıgımız .img uzantılı recovery dosyasını seçin sonra gelen ekranda "normal" diyin "yup" a basın flashlama işlemi bittikten sonra
"reboot now" yazısına tıklayın
telefonunuz recovery menusunde açılacaktır eğer superSU yüklemek isterseniz telefonu yeniden başlatıp kingroot'u kaldırıp öyle yükleyin aksi takdirde telefonunuz soft brick olabilir
Root with Mgisk Magisk-v16.0
Bu ilk konum o yüzden pek böyle gösterişli yazılar yazamadım kusura bakmayın
eğer bi hatam yada yanlışım olduysa bana söylerseniz sevinirim
İyi günler.
SCREENSHOTS:
Son düzenleme: