[PORT] UnknownOS Rom v0.1.1 For GM Discovery

Shedinja' Alıntı:
Romda system.ui sorunu yoktu bende philz ile kurdum ama son kullanılanlar paneli sorunluydu maalesef , düzeltilebilirse hoş rom

Her şeyin az da olsa kusuru vardır.
İnsanoğlunun yaptığı her şeyde bu durum aynıdır.
Bu sorunu görmezden geldik çünkü çözemedik.
Belki roma güncelleme gelirse (asıl sahipleri tarafından) o sorun hallolabilir.
O sorunu görmezden gelip romu kullanabilirsiniz.
Zaten fazla büyütülecek bir hata da değil.

Rom güzel fakat bi iki sorum var ...
Arama ekranı fotoğrafı roma ait bir fotoğraf koyulmuş nasıl değiştirebiliriz , birde ses bölümünde yaptığım değişiklikler yeniden başlatınca eski ayarlarına dönüyor örn. ; tuş titreşimini acıyorum yeniden başlattığımda kapalı oluyor tekrar çözümü varsa yardımcı olabilirseniz teşekkürler.

--- Son uygulamalar penceresinde başlıkların biraz altına tıklamak gerekiyor geçiş yapabilmek için fakat en üstte acık olan uygulamaya geçişi çözemedim

*Romun yazı tipini nasıl bulabilirim hoş duruyor farklı romlarda kullanmak için..

[font='Open Sans', sans-serif]Konuyu Rom Paylaşım Kurallarına göre Düzenleyin Bu Kurallara Uymayan Konular Silinecektir.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Rom paylaşımı Yapan ve yapacak Arkadaşların Bilgilerine.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]ayrıca Resimleri yan yanada ekleyebilirsiniz alt alt hoş olmuyor .[/font]

Orochi™' Alıntı:
[font='Open Sans', sans-serif]Konuyu Rom Paylaşım Kurallarına göre Düzenleyin Bu Kurallara Uymayan Konular Silinecektir.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Rom paylaşımı Yapan ve yapacak Arkadaşların Bilgilerine.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]ayrıca Resimleri yan yanada ekleyebilirsiniz alt alt hoş olmuyor .[/font]

Tamam hocam yarın düzenlerim