Ozaman yanlış birsey yapıyorsun galiba normalde yüklemesi lazım hata vermez sana kendi cihazımın sürümünü vereyim ama şimdi onu nasıl vereceğim bilgisayar bende değil suan ben is yerindeyim eve gidince sana link atarım
Roota gerek yok bu sadece yazılım atmak içindirses acıkma tuşma basıp usb görünce cekip port seciyorum
[automerge]1579446250[/automerge]
önce root olması gerekiyor acaba
Selâm oncelikle Qfil sürümü Pc'de varsa sil Qfil 2000 yüklemesi yap kurulumu yeniden dene olmazsa fastbott rom dene sorun kalkacaktır ortadanmerhaba hocam. normalde xiaomi kullanıcısıyım. bu işlerden sizler kadar olmasa da anlarım. lakin şöyle bir sorunum var. arkadaşımın gm 8 tek simli cep telefonu qc 9008 modda idi. qfilden tek sim rom yazdım. cihaz ilk açılış ekranı geliyor ve hemen kapanıyor. cihaz açılmak yerine qc 900e moda düştü. qc 9008 moda geri dönmek için test pointten işlem mi yapmalıyım? yoksa qfil de qc 900e modda da stock rom yazar mı?
şu an bu halde.
Cihaz birick olmuş sorun yok düzelir işlemler bitmeden kabloyu çektiğiniz için olmuştur bu sorun detaylı bilgi için bana özelden yazabilirsinmerhaba hocam. normalde xiaomi kullanıcısıyım. bu işlerden sizler kadar olmasa da anlarım. lakin şöyle bir sorunum var. arkadaşımın gm 8 tek simli cep telefonu qc 9008 modda idi. qfilden tek sim rom yazdım. cihaz ilk açılış ekranı geliyor ve hemen kapanıyor. cihaz açılmak yerine qc 900e moda düştü. qc 9008 moda geri dönmek için test pointten işlem mi yapmalıyım? yoksa qfil de qc 900e modda da stock rom yazar mı?
şu an bu halde.
Beklemen lazım tâbi hemen çekmişsinyaptım onları usb gördü com 6 ile baglnadı
[automerge]1579442439[/automerge]
finisdh dowloand dedi cektim bende beklemem mi gerekiyor gene
Evet oradan aldım orjinal romBu general Mobile in kendi sitesinden mi alıntı ?
[automerge]1581840635[/automerge]
Eğer öyleyse çok teşekkürler siteden kaldırmışlar
Hemen gidiyorsa eğer şarj soketi arıza yapmış oyuzden gidiyor değişmesi lazımkabloda ya da port da sıkıntı yok port secerken goruyor ama hemen kayboluyor
ne yhapmam lazım
Aleyküm selam kardeşim sen onun garantisi varsa ver garantiye şarj soketi değişti sorun kalmazHemen gidiyorsa eğer şarj soketi arıza yapmış oyuzden gidiyor değişmesi lazım
Selâm sorun çözümü özelden yaz anlatım yapılsınkurulum başlamıyor hata veriyor dosya eksik lütfen bu konuyla ilgilenen varsa bana yardımcı olun
Selâm sorun için özelden yaz çözüm sağlansınbenim sanırım progmam tarafında sorunum var programı açıyorum maincode klasörünü seçmeme rağmen klasörün içindeki herhangi bir dosyaya ulaşamıyorum izin vermiyor ayrıca load xml dosyası bende yok verdiğiniz dosyayla benzer isme sahip bu dosyayı buldum sadece rawprogram_upgrade yardım edermisiniz