[RECOVERY][STABLE] TWRP 2.8.5.0 2015.11.22

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadjarT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eskiyapar' Alıntı:
fbli_41' Alıntı:
eskiyapar' Alıntı:
Twrp otg desteği var ama, etab5 tablette otg desteği yok. Flash belleği görmüyor.

Görüyor :) Varsayılan dosya yöneticisi bile görüyor hatta.
Keslnlikle bende flash bellek görünmüyor. Tarif edermisiniz.

Özel derleme sürümünüz kaç?

"Ayarlar>Tablet hakkında" kısmında var mevcut bilgi.

Bende başka bir twrp yüklüydü rashrdan bunu üstüne kursam sıkıntı olur mu?

eski twrp nin üzerine yükledim fakat eski backuplarimi göremiyorum

tamam buldum seri numarasi ile klasör acıyormus hallettim sağolasın cok isimi gördün

jsnow492' Alıntı:
eski twrp nin üzerine yükledim fakat eski backuplarimi göremiyorum

tamam buldum seri numarasi ile klasör acıyormus hallettim sağolasın cok isimi gördün

Rica ederim.

Backup aldığımda e:/enable to mount tarzı bisey yazıyor ve aldığım backup 11mb boyutunda sorun nedir? Eski twrpde böyle sorun yoktu.

meodit' Alıntı:
Backup aldığımda e:/enable to mount tarzı bisey yazıyor ve aldığım backup 11mb boyutunda sorun nedir? Eski twrpde böyle sorun yoktu.

Sanırım yedek alırken sorun oluyor. geçen gün ben de karşılaştım. Biraz uğraşmam gerekecek.

HasanMertOdabas' Alıntı:
Tablet rootlu degil nasil kuracaz?

KingoRoot programı ile root at. Root kesinlikle oluyor. 

Yalnız hocam benim bir sorum var. OTG özelliğini nasıl kullanıyorsun? Ben kafayı yiycem.. Artık son çare Sixaxis ile ps3 kol bağladım ama
beni kesmez o da. Sonuç itibariyle otg bağlamam gerek ama bir türlü halledemedim. Bir el atsan? :)

fbli_41 ben twrp yi yükledim fakat backup ımı yükleyince general mobile yazısında takılıyor ses kısma + açma+ güç tuşuna basıyorum ama yine takılyor

BaranOGL' Alıntı:
fbli_41 ben twrp yi yükledim fakat backup ımı yükleyince general mobile yazısında takılıyor ses kısma + açma+ güç tuşuna basıyorum ama yine takılyor

Sana tavsiyem, forumdaki E Tab 5 için yapılmış Stock Rom'u kurman. Aksi takdirde işin zor. Şunu da deneyebilirsin; Bu TWRP değil de diğer twrp yi kur. Backup'ını bir de ordan dene. Ama en sağlıklısı sıfırdan stock kurman. :)

gsyunus0038' Alıntı:
KingoRoot programı ile root at. Root kesinlikle oluyor. 

Yalnız hocam benim bir sorum var. OTG özelliğini nasıl kullanıyorsun? Ben kafayı yiycem.. Artık son çare Sixaxis ile ps3 kol bağladım ama
beni kesmez o da. Sonuç itibariyle otg bağlamam gerek ama bir türlü halledemedim. Bir el atsan? :)

Hiçbir şey yapmıyorum. Sadece takıyorum çalışıyor.

BaranOGL' Alıntı:

Yedeklemede sorun var. Mümkün olduğunca çabuk sürede düzeltip yenisini paylaşacağım. Diğer arkadaşın bahsettiği gibi forumdaki stock romu indir anlatıldığı gibi flaşla.

BaranOGL' Alıntı:
stock romu flasladım şimdi tablet açılmıyor

Wipe kısmına gir, advanced wipe'a bas sonra orada gördüğün "cache, data, dalvik-cache ve system"i işaretle alttaki çubuğu kaydır. İşlem tamamlanınca tekrar geri yüklemeyi dene.

fbli_41' Alıntı:
BaranOGL' Alıntı:
stock romu flasladım şimdi tablet açılmıyor

Wipe kısmına gir, advanced wipe'a bas sonra orada gördüğün "cache, data, dalvik-cache ve system"i işaretle alttaki çubuğu kaydır. İşlem tamamlanınca tekrar geri yüklemeyi dene.
Ben stock romu flashlarken hata verdi tablet açılmıyor şarj almıyor