redmi note 4g şebeke problemi

MiuiTurkey

Original poster
Kayıtlı Üye
13 Mar 2015
18
3
Miui v6 da şebeke problemi yaşamaktayım . başka bi hat taktigimda çalışıyor. Benim hattı başka bi telefona taktigimda çalışıyor . yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hattın eski hat ise yapabilir hattını değiştirip ( yedek sim alıp dene )
İbrahim seker :)

Ama bu hatayı güncelleme yaptıktan sonra verdi abi :D china global versiyonu kuruyum dedim :) boyle oldu.

Dediğim gibi sim eski ise romdaki bağlantı türünün desteklemiyordur ya simi yenile yada onceki sürüme geç

Abi ayni değişen bisey yok bütün yolu demedim . eski sürümlere geçtim . büyük ihtimalle modem dosyasına zarar verdi bu attihim china versiyonu .

MiuiTurkey' Alıntı:
Abi ayni değişen bisey yok bütün yolu demedim . eski sürümlere geçtim . büyük ihtimalle modem dosyasına zarar verdi bu attihim china versiyonu .

Senden ALıntı

Miui v6 da şebeke problemi yaşamaktayım . başka bi hat taktigimda çalışıyor. Benim hattı başka bi telefona taktigimda çalışıyor . yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bu Yazdığına Bakarak Modemde Sorun Yok Sorunu Sen Kendin Söylüyorsun Senn Hattın Çalışmıyorsa Dediğim Sonuç çıkıyor
Hattın eski olduğundan Romdaki şebeke Türünü Desteklemiyor .
Modemde Sorun Olsaydı Hiç Bir Hat çekmez Hatta İmeiler Gözükmez veya Silinirdi.

abi yeni bi vodafone hattı aldım oda çalışmıyo :D Kafayı yiyicem ya :D kafama takılan başka operatörleri çekiyo :(

MiuiTurkey' Alıntı:
abi yeni bi vodafone hattı aldım oda çalışmıyo :D Kafayı yiyicem ya :D kafama takılan  başka operatörleri çekiyo :(

Hangi hattı kullanıyorsun? Telefon belli bir yerde mi çekmiyor? Yoksa mesela şehrin başka bir noktasına gidince çekiyor mu telefon?

hocam benim sorunum başka yurt dışından gelen xiaomi redmi noted 4 g cihazım sadece türkcelle avea hattını çekiyor . vodafone 2 hafta kullandım sonra şebeke çökme problemi yaşadım. sim kart yuvası tırnaklarndan şüpheleniyorum .

MiuiTurkey' Alıntı:
hocam benim sorunum başka yurt dışından gelen xiaomi redmi noted 4 g cihazım sadece türkcelle avea hattını çekiyor . vodafone 2 hafta kullandım sonra şebeke çökme problemi yaşadım. sim kart yuvası tırnaklarndan şüpheleniyorum .

Tamam da diğer hatlarda da aynı hatayı vermesi lazım.Tırnaklar şebeke ayırabilmiyor bildiğim kadarıyla  :laugh:

Sorunsuz olan bir romdan etc/firmware klasorunu alıp atip dene
Dediğine bakarsan cihazinda vodafone için sim kılti var gibi

ayni problemi bugunku guncelleme ile bnde yasadim.konuya cozum bulduysaniz yardimci olabilirmisiniz??tesekkurler