dolunmoonnig' Alıntı:bu işlem yasal mıdır
farukcf111' Alıntı:Dediklerinizi denedim ve bir hocanın flashındaki atak.veri yi aldım (3 ay önce almıştım ama bu konuyu daha bu gün okudum) denedim ve başarılı şekilde oluşturuldu dedi bakalım yarın ne tepki verecek akıllı tahta.![]()
mehmetalikisa' Alıntı:Abi dediğin gibi atak.veri dosyasını kopyaladım da şimdi ne dersin çalışır mı, çalışmaz mı
Bi de bizim okuldaki tahtada il ilçe olarak T.C. ve MEB diyo okul adı da FATİH PROJESİ diyo onları mı yazmam lazım?
ssarp31' Alıntı:flash otuşturma işlemi bitti
[marka algılanamadı]
seri no su yazıyor flaşhın fakat başka bir pc de hazırladım bu flashı bu pc de gizli dosyalar [ atak.veri] gözükmüyor ne yapmam lazım
Ordaki gizli dosya klasörünü nasıl alabiliriz hocanın flaşı da gozukurmuCvp: RE: [REHBER] AKILLI TAHTA ATAK YAZILIMI v1.09 VE YASAL YOLDAN USB KORUMASINI AÇMA
Şifreyi sallayip anahtar olusturup bi öğretmen usb sinden aldigim atak.veri dosyasini benimkiyle degistirirsem büyük ihtimal calisacak çünkü flashlarin içindeki tek dosya bu :thinking:
Zaten formatorlerin TC yi ve eba sifresini sallayip tek o usb için olan şifreyi yazdigini öğrendim ve elimde bi hocanin atak.veri dosyasi vardi ve diğer hocalarinkiyle ayniydi demek ki şifre bu dosyaya bağlı bize kalan anahtar oluşturmak di mi hocam![]()
Bilgisayardan baktığında gözükmüyor ama tablette açtığında gösteriyorHocaların flash ının içinde söylediğiniz atak.veri dosyası yok hatta hiçbir gizli dosya yoktu
BAŞTAN 3.SATIR
ADI
BAŞTAN 4.SATIR
SOYADI
BAŞTAN 5.SATIR
BRANŞI
BAŞTAN 6.SATIR
TC NOSU