[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lolipop Stock rom a atsam MEB engelini kaldırırmı bazı sitelerde sorun çıkıyor çünkü
[doublepost=1523052991,1522877186][/doublepost]
Lolipop Stock rom a atsam MEB engelini kaldırırmı bazı sitelerde sorun çıkıyor çünkü
Kendim denedim olmadı merak eden arkadaşlar olur diye yazdım

twrp ile flashladım ancak hiçbir değişme olmadı yine aynı kaldı yardımcı olabilecek var mı ?

hocam tl.link de bir sorun var başka link bc.vc veya başka herhangi bir link koyarmısın teşşekür ederim

Video

Dikkat! ;

Burda anlatılan işlemleri yapmak yada yapmamak size kalmıştır. Oluşabilecek sorunlardan ben ve Forum Turkdevs sorumlu olmaz.

Önemli! ;

İznim alınmadan bu anlatımın ve dosyaların farklı bir platformda paylaşılmasını istemiyorum, yapılması halinde hakkımı helal etmiyorum.

Ön Hazırlık ;

- Cihazınızda TWRP recovery yoksa yükleyin. - TWRP 3.0.0-0 yükleme rehberi

- Zip dosyasını indirin -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kurulum ;

- Twrp recovery'yi açın hiçbir formatlama yapmadan zipi flashlayın.
🛑 Say goodbye to monopoly!
📱 Now you can enjoy iRemoval Pro Free without any restrictions – completely free!
🔓 iCloud unlock, screen passcode bypass, MDM removal, and many other professional services are now easily available to everyone.
🌍 Website:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

✅ Fast – Free – No registration – No extra software needed!
💡 Try it yourself and let others benefit too!