Amazing' Alıntı:spoiledgerm' Alıntı:bu sitedeki 4.4 gapps hata verdi yükleyemedim error code70 hatası verdi
Hocam yeniden indirip kurun.
tamam hocam deneyim
Amazing' Alıntı:spoiledgerm' Alıntı:bu sitedeki 4.4 gapps hata verdi yükleyemedim error code70 hatası verdi
Hocam yeniden indirip kurun.
EmrDeniz' Alıntı:Çok teşekkürler admin adamsın.Ama ben SuperSu'yu yükleyemedim tableti açtığımda rootlamak için,o nasıl olacak?
Asderdd' Alıntı:Dikkat! ;
Burda anlatılan işlemleri yapmak yada yapmamak size kalmıştır. Oluşabilecek sorunlardan ben ve Forum Turkdevs sorumlu olmaz.
Ön Hazırlık ;
- Cihazınızda TWRP recovery yoksa yükleyin. - TWRP yükleme rehberi
- Zip dosyasını indirin - Zip indir
Kurulum ;
- Twrp recovery'yi açın hiçbir formatlama yapmadan zipi flashlayın.
Emre3745' Alıntı:Arkadaşlar Gapps nasıl kurabilirim ?
asi' Alıntı:hocam bu videoyu izledim korkmaya başladım acaba izim başımıza gelirmi
lütfen videoyu izleyiniz hocam: https://www.youtube.com/watch?v=sP61czjQLaQ
Teknojix' Alıntı:Hocam bunu yükleyince kurumsal cihaz yöneticisi siliniyor mu? Veya eba market eba kitap gibi uygulamalar siliniyor mu? Yoksa sadece ayarlarda mı oynama yapılıyor
Amazing' Alıntı:Teknojix' Alıntı:Hocam bunu yükleyince kurumsal cihaz yöneticisi siliniyor mu? Veya eba market eba kitap gibi uygulamalar siliniyor mu? Yoksa sadece ayarlarda mı oynama yapılıyor
Eba market vs silinmiyor.Kurumsal cihaz ve birkactane sistem uygulamsi siliniyor.Ayarlar da tum kisitlamalar aciliyor.Gaps da flashlayip keyfinize bakin