yarın disiplin alıyorum :sweat: :what: varmı son kez yardım edebilecek beni disiplinden kurtarabilecek :/
emrereis1212' Alıntı:harf olursa nasıl olacak ? bu siteden flash larsam olurmuki ? otomatik aktifleşirmi ? http://www.miniwebtool.com/mac-address-generator/
flashladım random mac ve bt mac ini fakat tablet baslayınca internete bağlandığımda mdm de köşede mac yazan yer farklı oluyor sabit tutabilsem otomatik aktfileşcek :///
beyler bişey farkettim benim mac 00 08 22 26 b6 fb iken stock rom atıp burada yazanları uygulamama rağmen tekrar aktifleştirmek için int. bağlandığımda , mac 00 08 22 52 b7 fb oldu acaba modemdenmi kaynaklı ?
Celuk' Alıntı:ademola' Alıntı:emrereis1212' Alıntı:şimdi biz random mac flash lasak random bt mac i nereden bulabilriz? ve olurmu acaba çünkü internette random mac bulucu site var
işin kolay ozaman bt mac wifi mac den 1 büyük mesela:
Bluetooh MAC: 184F3298DCB6
WIFI MAC: 184F3298DCB5
Sayi olunca boyle ama Sondaki harf olunca daha farkli oluyor son hane bendeki harf mesela
tenceredibi' Alıntı:arkadaşlar mac adresi değişmiyor, mtk engineriing mod dan değiştirdim fakat stock atınca yine gidiyor,çözüm bilen var mı
kerimcant1' Alıntı:şansıma tüküreyim ya Admin saolsun attı macleri ama aktif olmadı
kerimcant1' Alıntı:ne yaparsam yapayım mac değişmiyor arkadaş hep 00 08 oluyor o yüzden aktif olmuyor
Asderdd' Alıntı:Teals56' Alıntı:@"Asderdd" At Şu Macları Artık !!
Profilimde ücretli teknik servis falan mı yazıyor?
Ne zaman müsait olursam o zaman atarım..
Teals56' Alıntı:Asderdd' Alıntı:Teals56' Alıntı:@"Asderdd" At Şu Macları Artık !!
Dostum iyi hoşta kaç hafta geçti yaw kaç dakkanı alıyorki ?
Asderdd' Alıntı:Teals56' Alıntı:Asderdd' Alıntı:Teals56' Alıntı:@"Asderdd" At Şu Macları Artık !!
Dostum iyi hoşta kaç hafta geçti yaw kaç dakkanı alıyorki ?
@Teals56 ismiyle gelen bir özel mesaj yok, diğerleri de cevaplandı.