Depositer' Alıntı:bunda gmods falan neden yok
Depositer' Alıntı:bunda gmods falan neden yok
Refik Baysal' Alıntı:Bende eski surum twrp yuklu uzerine yuklesem olur mu??
Tesekkur ederim abi saolunCeluk' Alıntı:Refik Baysal' Alıntı:Bende eski surum twrp yuklu uzerine yuklesem olur mu??
Olur :goodbye:
TWRP 3.0 derlemeniz müthiş olmuş ellerinize sağlık. Türkçe destekli olması ise apayrı bir güzellik. Fakat sadece bende mi oldu yoksa herkeste mi var bilmiyorum ama naçizane bir hata ile karşılaştığımı belirtmeliyim.Asderdd' Alıntı:Konu güncellenmiştir.
by_Loopus' Alıntı:TWRP 3.0 derlemeniz müthiş olmuş ellerinize sağlık. Türkçe destekli olması ise apayrı bir güzellik. Fakat sadece bende mi oldu yoksa herkeste mi var bilmiyorum ama naçizane bir hata ile karşılaştığımı belirtmeliyim.Asderdd' Alıntı:Konu güncellenmiştir.
Gereken durumlarda "Format Data" işleminin yapılabilmesi için "evet" yazıp enter yapmak gerekiyor. Fakat bu ekranda açılan klavyede en alt satırdaki hiç bir harf çalışmıyor. Dolayısıyla evetteki "v" harfini yazamıyorsunuz. Sorunu twrp dilini ingilizceye çevirerek klavye alt satırında harfi bulunmayan "yes" kelimesi ile çözdüm.
Bilginize...
mero2538' Alıntı:Konu hala takibinizdedir inşallah ben bu twrp yi yüklerken nedensizce tablet hard brick oldu 10 takla attım zar zor düzelttim tableti neden böyle birşey olmuş olabilir usb nin oynamadığından %100 eminim
Yüklemişler varsa söylesin birdaha denemeye korkuyorum