Resurrection Remix 5.8.4 Nougat Android 7.1.2
Kernel :3.4.67
Özellikler:Romda bir çok özelliştirme mevcuttur.
Son sürüm Nougat Romudur.
Hiç bir eklem yada çıkartılma yapılmamıştır.
Tüm özellikleri sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Ekran kaydı çalışıyor
Hatalar:Hiç bir hata bulunmamaktadır .
Kurulum:Recovery'e girin(TWRP ya da Philz)
Wipe data, Wipe cache, Wipe dalvik, Wipe system
Yükle bölümünden romu seçip yükleyin
Linkler:
Rom:Resurrection+Remix-N-v5.8.4-Casper_vıa_5.zip
Gapps:The Open GApps Project ARM/7.1/Pico
Ekran Kaydı:
kardeş rom cok güzel kurdum ilk başta hersey güzelidi bende soyle bı hata verdı gelen aramayı actııgım android phone durduruldu dıyor bazen bazen gelen aramayı acaracmaz sebeke gidiyor buun sunu far ettım gelen aramayı karsı taraf sonlandırırsa hata verıyor ama ben kapatınca hata vermıyor anlık bı sebeke ıdıp gelıyor uzun kullanım ıcın satbıl dehıl buyuk sıkınsı bu sonra kurulan uygulamalarda bazı aksaklılıklar oluyor onunda sebebı hıc bır uygulma otamatık ızınlı gelmıyor sen ızınlerı aktif ediyorssun
onun dısında camerda 16 mp yok ama resım kalıtesı gayet tamın edıcı net ben fark fazla göremıyorum ındırme hızı mukemmel hızıda guzel bu sorunu duzeltsenız on numara olur beklmedeyım romu kullanmak ıstıyorum ama arama sıkıntısı olmaması lazım yoksa bı manası kalmaz beklmedeyım bende bı sıkıntı olabılır tabı eline emğine sağlık bu arada
[doublepost=1509639337,1509616073][/doublepost]
Resurrection Remix 5.8.4 Nougat Android 7.1.2
Kernel :3.4.67
Özellikler:Romda bir çok özelliştirme mevcuttur.
Son sürüm Nougat Romudur.
Hiç bir eklem yada çıkartılma yapılmamıştır.
Tüm özellikleri sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Ekran kaydı çalışıyor
Hatalar:Hiç bir hata bulunmamaktadır .
Kurulum:Recovery'e girin(TWRP ya da Philz)
Wipe data, Wipe cache, Wipe dalvik, Wipe system
Yükle bölümünden romu seçip yükleyin
Linkler:
Rom:Resurrection+Remix-N-v5.8.4-Casper_vıa_5.zip
Gapps:The Open GApps Project ARM/7.1/Pico
Ekran Kaydı:
Bir bı sorum var substratum theme engine temlarını kullana bılecegım bı rom var mı android sürümü 7 olursa tadından yenmez zaten oms yanı nougat destegı olması lazımmış rr romu ilelineage romu kurdum ıkısıde nougat ama olmuyor yardım
edit
subrastum theme kurdum oluyor ama sıstemı bozuyor nougat dan vaz gececez galıba amaa duzelse cok guzel rom olcak