Resurrection Remix Tema

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alibasb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alibasb

Original poster
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
9
1
Arkadaşlar RR 5.8.0 Nougat yapısını m8 cihazıma yükledim, rom işlerinde yeniyim herhangi bir tema programı kurmadan romda renk değişikliği vs vs yapabilir miyim bu arada aranıza yeni katıldım :emoji_slight_smile:

Nougat için henüz tema motoru çıkmadı. Substratum temaları var ama ücretliler çalışıyormuş sanırım.

Tema motoru olayı herhalde tüm nougat romları için geçerli cm rr xenon farketmiyo anladığım kadarıyla, 1 tema için 7 8 tl ücret vermek gelmedi içimden açıkcası :emoji_laughing:

Aynen bana da öyle bedava indirmek de istemem :troll11:

Aosp gibi projelerde neden paralı içerik olur ki amaç zaten gönüllülük değil mi :emoji_rage:

Geliştirici uğraşıyor adamların hakkı ;)

O kadar emek verilip portlanıyor. Düşün 4-5 yıl önce çıkmış olup kendi firmasının bile desteğini kestiği bir cihazı yeniden hayata döndürmek, güncel tutmak ve en üst seviyede performans alabilmek...

• Like
Tepkiler: Andromeda45
O zaman bağış sistemi veyahut sembolik miktarlarla ödeme yapılabilir, stabil bir os a canı gönülden ücret verebilirm ama temaya ücret ödemek bana anlamsız geliyor. Herkesin kişisel bakış açısı görüşü tabi değişkenlik gösterebilir :)

• Like
Tepkiler: Resurrection Remix