Rezillik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan.k

Original poster
Yasaklı Üye
29 Ocak 2015
349
50
Arkadaşlar Facebook'taki GMD Hakkında Aradığınız Herşey adlı grupta emre çavdar denilen yöneticinin yaptığının resmi.. Yorum sizin.. Bunlara prim verip övmeyin diye yayınlıyorum. Gülenler helal olsun diyenler oldukça bu saçmalık devam eder çünkü. İnşallah bunu yaptığı teknoloji mağazaları uyanır da gereğini yapar.

wqmHjwM.png

Allah Akıl Fikir Versin Ne Diyelim . Kısacası Terbiyesizlik ve Emeğe Saygısızlık !

Hata insanları adam yerine koyup denesinler görsünler diye oraya koyanlarda böyleleri ne anlar insanlıktan gerçi bu root rom gibi işler çoluk çocuğun eline düşmesin ne diyelim

Bu telefonu alan roottan felan anlamayıp garantiye gidince bunun hesabını kim verecek? Allah akıl fikir versin

Bende Diyorum Operaör Mağzalarında Ayarları Neden kısılıyorlar İşte Bunlar Yüzündenmiş.

Bunlar Yüzünden Discovery Air İnceleme Videosu Çekemedim. :bazuka:

Incredible' Alıntı:
Bu telefonu alan roottan felan anlamayıp garantiye gidince bunun hesabını kim verecek? Allah akıl fikir versin

O Telefonu Satmazlar Heralde Numune Sonuçta.

Bir süre sonra daha ucuza satışa konulabiliyor teşhir ürünleri,cidden ayıp bende neden şifre koyarlar ki diyordum ki hem kendi videolarını çekenleri hemde bu tür işlemleri yapanları gördükten sonra hak veriyorum.

Snake' Alıntı:
Bende Diyorum Operaör Mağzalarında Ayarları Neden kısılıyorlar İşte Bunlar Yüzündenmiş.

Bunlar Yüzünden Discovery Air İnceleme Videosu Çekemedim. :bazuka:

Incredible' Alıntı:

O Telefonu Satmazlar Heralde Numune Sonuçta.

Mesele sadece bu mu satmasalar nolacak? Parasını mı ödedi de yapıyor?

Bir şey söyliyim mi :D Benim iki gün önce aldığım telefonda galiba rootlu (babama aldık)  :adyo: böyle bir veledin eline mi geçmiş acaba? O_o