Orochi™' Alıntı:@takeabread
Ayarlar gelistİrici seceneklerine girip dalvik yazan yeri art olarak degistir ciha yeniden baslayip
Kendini optimize eder.
takeabread' Alıntı:Orochi™' Alıntı:@takeabread
Ayarlar gelistİrici seceneklerine girip dalvik yazan yeri art olarak degistir ciha yeniden baslayip
Kendini optimize eder.
Bu romda geliştirici seçenekleri kısmını görememekteyim. :/
emin2470' Alıntı:Hocam öncelikle elinize sağlık.Soruma gelince bu rom niye bu kadar tuttu diğerlerinden farkı nedir acaba ?
Hocam birde art nedir ? ne işe yarar ?
serkan75' Alıntı:emin2470' Alıntı:Hocam öncelikle elinize sağlık.Soruma gelince bu rom niye bu kadar tuttu diğerlerinden farkı nedir acaba ?
Hocam birde art nedir ? ne işe yarar ?
Romun hatasız olması tutulmasını sağlamış. Art cihazın daha hızlı çalışmasını sağlar. Ancak her uygulama art desteği sağlamaz. Google de aratarak art ve dalvik arasındaki farkı daha iyi anlayabilirsiniz.
hanedan43' Alıntı:Rom efsane hala çok tutuluyor.
şu roma birde ses tuşlarıyla uyanma eklense volume rocker tarzı bir uygulama gibi.
xposed kurmaya gerek kalmayacak o zaman......... :goodbye:
Hata Değil Tüm Dual Sim MTK cihazlarda Olan Uyarıdıremin2470' Alıntı:Hocam Telofon her açılışta sim kart 2' de bir sim kart olmadığı için algılanmadı diye bir hata veriyor bu uyarı nasıl yok ederim
obeno' Alıntı:çift sim 3g var mı
serseraz1' Alıntı:Abicim kusura bakma ben bu romu kuracam da fix dosyasının linkini atar mısın?
srk1990' Alıntı:Şu günlerde gapps durduruldu hatası ile birlikte hiçbir uygulamayı açamıyorum ve telefonu yeniden başlattığımda giriş logosunda kalıyor açılmıyor. Romu sildim yeniden yükledim birçok kez her seferinde olmaya başladı sorunu çözemiyorum
Orochi™' Alıntı:takeabread' Alıntı:Orochi™' Alıntı:@takeabread
Kendini optimize eder.
ayarlardan telefon hakkında menusune girip derleme numarasına 7 defa tıkla açılır.
takeabread' Alıntı:Orochi™' Alıntı:takeabread' Alıntı:Orochi™' Alıntı:@takeabread
Kendini optimize eder.
ayarlardan telefon hakkında menusune girip derleme numarasına 7 defa tıkla açılır.
Teşekkür ederim, hallettim.
Bu arada bir sorunla karşılaştım. Başka cihazlarda denediğim sağlam kulaklıkları telefonumda denediğimde sağ kulaklık çalışmamakta.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Dolby kurmam sorunu çözer mi, oradan ayarlama şansım var mı?
emin2470' Alıntı:Hocam yaklaşık 10 gündür kullanıyorum anladıgım kadarıyla bu rom hız için yapılmış bir rom bunun için şarz su gibi gidiyor bunun bir çözümü varmıdır kernel,tweak vb
Orochi™' Alıntı:emin2470' Alıntı:Hocam yaklaşık 10 gündür kullanıyorum anladıgım kadarıyla bu rom hız için yapılmış bir rom bunun için şarz su gibi gidiyor bunun bir çözümü varmıdır kernel,tweak vb
Rom hem hız hem şarj için yapıldı
Bataryaniz ölmüş olabilir farklı romları denemenizi öneririm .
Discovery 2 mini geç şarj olma sorunu yaşamıştım sorunun nedeni usb kabloymusfearmusa' Alıntı:Orochi™' Alıntı:emin2470' Alıntı:Hocam yaklaşık 10 gündür kullanıyorum anladıgım kadarıyla bu rom hız için yapılmış bir rom bunun için şarz su gibi gidiyor bunun bir çözümü varmıdır kernel,tweak vb
Rom hem hız hem şarj için yapıldı
Bataryaniz ölmüş olabilir farklı romları denemenizi öneririm .
Hocam benim rom ile ilgili tek şikayetim, şarz olmaması :rool: hocam, 2 saatte mi ne şarz oluyordu telefon :rool: onun dışında gayet iyiydi, iyi gidiyordu bataryası falan. Ah bide daha hızlı şarj olabileydi :rool:
Artık GM 4g kullanıcısıyım, discovery rafda, içinde bu rom yüklü bir şekilde yatmaktadır. Romu hazırlayanlara tekrar teşekkürler.