turkmenturk
Kayıtlı Üye
muratxxlarge' Alıntı:turkmenturk' Alıntı:Foruma yeni uyeyim bir hos geldşn diyenı gormedım :adyo:
Yeni uye oldum bari bir hos geldiniz der insan
Arkadaşım hoşgeldin.
Forum adına sizden özür dilerim.
Yanılmıyorsam dün mesajınızı gördüm ama işyerinde olduğum için cevap yazamadım.Hiç kimse de art niyet aramayın.Buradaki herkes değerli insanlardır.Birileri mutlaka mesajınızı okur ve gereken cevabı yazarlar ama biraz geç biraz erken.
Tekrar hoşgeldiniz forumumuza.
@turkmenturk ben şöyle yapıyordum ilk başlarda;misal kitkat romlar bölümünü açıyordum hangi roma daha fazla yorum yapılmışsa o romu kurup bir kaç gün deniyordum.Herkesin zevki farklı olduğu için şu iyidir desem belki senin hoşuna gitmeyebilir.Geliştirici arkadaşlar ellerinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorlar.İllaki bir kaç rom önerin derseniz,benim favorim @Orochi üstadın Gidgat Ultimate romu.Dönüp dolaşıp bu romu kullanıyorum.Çünkü benim zevkime göre düzenlenmiş hissi veriyor.turkmenturk' Alıntı:Galiba rom oneriniz gelmeyecek orochi hocam ...
@Dr.Razor'un Xperia romu,Asderdd Hocanın S5 romu,Seyfettin Hocanın MIUI v6 romu.Hangi birini sayayım bilmiyorum ki.
Bence sırayla 3-5 rom kur kendine yakışan rom da kal.Yenileri çıktıkça da kurar denersin.İyi forumlar.
Hos buldum ilgi ve alakanızdan oturu tesekkur ederım ( ingizlizce klavye ile yazıyorum simdiden kusura bakmayın ) evet orochi hocanın romunu indirdim 2 gun once kurdum 3 degisik rom daha ındırıp kurdum sizin belkirttiginiz gibi don dolas yıne bana gel der gıbı gg ultimatede kaldım akıcı bir rom safkan dıyebılırız belliki orochi hoca bayagı bir ozen gostermis ozellıkle batarya suresi harika belirttiginiz romlara da bakacagım tsk ederim..