hasansinayan' Alıntı:Hocam arta geçiş yapıyorum ultimate art edition da libso art yüklensinmi diyor tamam başlatıyor tekrar ama ayarlardan bakıyorum dalvikte duruyor.wipe dalvik art cache de denedim olmadı hep dalvikte kalıyor ne yapmalıyım. Edit pardon hocam xposed yüklemiştim sanırım ondan galiba unuttum
Edit xposed ve gravity kaldırdım yine aynı dalvikte
edyros2003' Alıntı:In Call settings, Voice call->Call forwarding is not visible "Always Forward"
edyros2003' Alıntı:edyros2003' Alıntı:In Call settings, Voice call->Call forwarding is not visible "Always Forward"
Can anyone verify if it has the same problem? seems like a serious bug that does not allow for the forward voice calls to another number.
Thank You
----
Aynı sorunu varsa herkes doğrulamak miyim? başka bir numaraya ileri sesli aramalar için izin vermez ciddi bir hata gibi görünüyor.
Teşekkür Ederim
SmiLeToLiFe' Alıntı:edyros2003' Alıntı:edyros2003' Alıntı:In Call settings, Voice call->Call forwarding is not visible "Always Forward"
Can anyone verify if it has the same problem? seems like a serious bug that does not allow for the forward voice calls to another number.
Thank You
----
Aynı sorunu varsa herkes doğrulamak miyim? başka bir numaraya ileri sesli aramalar için izin vermez ciddi bir hata gibi görünüyor.
Teşekkür Ederim
the problem occurs when u switch to ART?
Orochi™' Alıntı:@emurat
Bende bilmiyorum çok kafaya takmiyorum o RAM olayını cihaz kaslmadan çalışsın isterse 0 MB bos gozuksun.
@mortak
İkonları istediğin şekilde düzenleyebilirsin zevkine kalmış bir şey
@hasansinayan
Art ta sorun yok artın calismamasi için xposed installer aktif olması gerekir
Temiz bir kurulum yapıp tekrar dene
husekin' Alıntı:Usta şimdi bu sadece gmd içinmi yoksa samsung'da çalışırmı
mortak' Alıntı:Orochi™' Alıntı:@emurat
Bende bilmiyorum çok kafaya takmiyorum o RAM olayını cihaz kaslmadan çalışsın isterse 0 MB bos gozuksun.
@mortak
İkonları istediğin şekilde düzenleyebilirsin zevkine kalmış bir şey
@hasansinayan
Art ta sorun yok artın calismamasi için xposed installer aktif olması gerekir
Temiz bir kurulum yapıp tekrar dene
Orochi@ ustam İkonları nasıl düzeltiliyor biraz detaylı yazarsan iyi olur..