md1' Alıntı:
morpheus' Alıntı:
Benim bu romda tek sorunum kamera kasıyor. Az ışık çok ışık fark etmiyor ayrıca çok yavaş odakliyor. Nette kitkata port edilmiş başka kameralar aradım kurdum çoğu hata verdi ROM u tekrar kurdum yine fayda etmedi var mi tavsiyesi ya da deneyebilecegim bir kamera
Benimkinde kamera sorunu olmuyor (google camera indirdim storedan) ama dediğim gibi discoveryde kullanmıyorum. Bahsettiğim ilk sorunun olmadığını tahmin ediyorum ama radyo konusunu deneme şansınız oldu mu acaba?
Dostum bende kamera harici hic bir problem yok bayadır kullaniyorum bir soruna rastlamadım kamera hariç. Hatta legent13 un systemui sini buna entegre etmiştim daha güzel olmuştu
kısaca bende hic bir sorun yok kamera haricinde radyo çalışırken mesaj da geliyor bildirim de.
Edit: bu gün romu yeniden kurdum. Seste çok fazla cızırtı var bunun için dolby ve viperfx denedim ikisi de fayda etmedi yüksek seste dinlenmez hale geliyor müzik önceden böyle değil harika sesi vardı. Tekrar sıfırladım sonuç aynı var mıdır bir fix veya çözüm.
Edit2: tekrar romu sıfırdan tertemiz kurdum. Ses yine aynı. Yok mu bir yardım önceden böyle değildi.