balki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Frozen' Alıntı:balki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Apk olarak deneyin.Kurulur.
o sorunu bazen bende yaşıyorum ( Discovery 2 mini cihazımda ) : romla alakası yokbalki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Orochi™' Alıntı:o sorunu bazen bende yaşıyorum ( Discovery 2 mini cihazımda ) : romla alakası yokbalki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
İndirmeyi İptal edin cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin
balki' Alıntı:Orochi™' Alıntı:o sorunu bazen bende yaşıyorum ( Discovery 2 mini cihazımda ) : romla alakası yokbalki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Yok hocam olmuyor inan ki... Suan Amigo OS 5.5'e gectim onda da widget destegi olmadi. Tekrar GidGat'a gececem. Bu sefer insallah olur. Ilgi ve alakaniz icin sagolun. Esen kalin...
Gitgat Ultimate META-INFsolam' Alıntı:balki' Alıntı:Orochi™' Alıntı:o sorunu bazen bende yaşıyorum ( Discovery 2 mini cihazımda ) : romla alakası yokbalki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Yok hocam olmuyor inan ki... Suan Amigo OS 5.5'e gectim onda da widget destegi olmadi. Tekrar GidGat'a gececem. Bu sefer insallah olur. Ilgi ve alakaniz icin sagolun. Esen kalin...
Hocam gidgat rom.zip içinden META-INF klasörünü çekip upload edebilir misin?
muratxxlarge' Alıntı:Gitgat Ultimate META-INFsolam' Alıntı:balki' Alıntı:Orochi™' Alıntı:o sorunu bazen bende yaşıyorum ( Discovery 2 mini cihazımda ) : romla alakası yokbalki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Hocam gidgat rom.zip içinden META-INF klasörünü çekip upload edebilir misin?
https://yadi.sk/d/2k4bfV-tqJ68R
Hocam yavOrochi™' Alıntı:o sorunu bazen bende yaşıyorum ( Discovery 2 mini cihazımda ) : romla alakası yokbalki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Orochi™' Alıntı:@balki
Garip bir sorun senden başka bu sorunu bildiren olmadı :
Ben Facebook 19.03.2016 için
son sürümünü ekliyorum sorun devam ederse bunu indirip kur
Facebook v62.0.0.30.75
https://yadi.sk/d/Jw0P-vFHqJm2P
balki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
Orochi™' Alıntı:balki' Alıntı:İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
daha öncede dediğim gibi bende aynı sorunu yaşıyorum bir kaç kez yenileyince düzeliyor
bu sürümü bile indirirken 3. kez denemede yüklendi.
ART kullanıyorsan Dalvik e geçip dene
Orochi™' Alıntı:arta geçtikten sonra cihazı kendini optimize eder bunu yapmıyorsa cihazda xposed installer yüklüdür o geçmesine izin vermiyordur xposed installeri
devre dışı bırakıp tekrar dene.
exBrowser' Alıntı:Orochi™' Alıntı:arta geçtikten sonra cihazı kendini optimize eder bunu yapmıyorsa cihazda xposed installer yüklüdür o geçmesine izin vermiyordur xposed installeri
1-2 uygulama optimize ediliyor ama tekrar baktıgımda art yerine dalvik yazıyor
Orochi™' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Orochi™' Alıntı:arta geçtikten sonra cihazı kendini optimize eder bunu yapmıyorsa cihazda xposed installer yüklüdür o geçmesine izin vermiyordur xposed installeri
Xposed installeri devre dışı bıraktınızmı ?
oldu hocamda. şimdi art dayken xposed kullanamayacakmıyım ?Orochi™' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Orochi™' Alıntı:arta geçtikten sonra cihazı kendini optimize eder bunu yapmıyorsa cihazda xposed installer yüklüdür o geçmesine izin vermiyordur xposed installeri
Xposed installeri devre dışı bıraktınızmı ?