Orochi™' Alıntı:Google play store dan veya netten temin edebilirsin
Nova için moonshine ikon paketi vb paketleri deneyebilirsin
Yok stock JB ve Kitkat için tema yapıyorum. Moonshine indirince resimler gözükmüyor ki?
Orochi™' Alıntı:Google play store dan veya netten temin edebilirsin
Nova için moonshine ikon paketi vb paketleri deneyebilirsin
alpr25' Alıntı:Mesut abi vibeui rom ne durumda? Abi o rom cok guzel ama iste tamami turkce olmayinca olmuyor. Ne zamandir o romu bekliyordum. Mesut abi o rom tamamen türkcelestirilip hatalari giderilip full rom olarak paylasilamazmi abi yav? Az bi bilgi versen? Hic olmazsa romu nasil turkcelestirecez tamamen? Program falan var mi ki?
@Orochi™
Green' Alıntı:alpr25' Alıntı:Mesut abi vibeui rom ne durumda? Abi o rom cok guzel ama iste tamami turkce olmayinca olmuyor. Ne zamandir o romu bekliyordum. Mesut abi o rom tamamen türkcelestirilip hatalari giderilip full rom olarak paylasilamazmi abi yav? Az bi bilgi versen? Hic olmazsa romu nasil turkcelestirecez tamamen? Program falan var mi ki?
@Orochi™
http://forum.turkdevs.com/konu-port-4-4-2-os-tr-lenovo-vibe-ui-2-0-1503dev-port-v1-5-0.html VibeUı PAylaşıldı 1503 Tr olarak ?
unsalpolat' Alıntı:@Orochi™ hocam bu romun kitkat versiyonunu çıkarır mısınız çünkü gerek çok hoş gerek çok stabil tasarım olarak da müthiş yani bunun kitkat versiyonu daha performanslı olur diye düşünüyorum eğer çıkarırsanız çok minnettar kalırım...
maraza' Alıntı:Disco için yapılmış en iyi rom. Temanın biraz eksikleri vardı. Öncelikle dialleri yeşil temaya çevirdim. Gidgat menüsundeki ikonlar çok büyüktü onlarida sade yeşil ikonlarla değiştirdim. Ayarlar sekmelerdeki ikonlar kaldı. Hocam orijinal taban romu eklerse onlarıda düzelteceğim. Editin editi apklar iyi olmuyor.
wahsi' Alıntı:Surat ifadeleri düzgün görüntülenmiyor ne yazık ki