RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Elinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
MadloveR Administrator 11 Şub 2015 #21 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Elinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
muratxxlarge File Uploader 11 Şub 2015 #22 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Teşekkürler ellerine sağlık.
drkprnc Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #23 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) eline sağlık
B beyazsoy Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #24 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Eline sağlık . kullanan arkadaşlar gerçekten hızlı mı ?
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Eline sağlık . kullanan arkadaşlar gerçekten hızlı mı ?
ahmetkkcl Aktif Üye 11 Şub 2015 #25 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Eline koluna saglik
El Turco™ Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #26 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Bootfix gerektirir mi ?
B Blink® Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #27 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Hayır bot.fıx gerektirmez.
E emirkayra Yasaklı Üye 11 Şub 2015 #28 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Arama ve rehber kısmı samsung daki gibimi
F furkanuryan Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #29 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) indirdim kurdum fakat kurulum açılınca ilerlemiyor ayarlar durduruldu diyor ne yapmalıyım
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) indirdim kurdum fakat kurulum açılınca ilerlemiyor ayarlar durduruldu diyor ne yapmalıyım
Lptrex Yasaklı Üye 11 Şub 2015 #30 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Toggllelerin altinda adlari yazsa mukemmel olur
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Toggllelerin altinda adlari yazsa mukemmel olur
B Blink® Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #31 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Çok.yakında v2 bomba olacak inşallah.
S Sandrake Kayıtlı Üye 11 Şub 2015 #32 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Blink®' Alıntı: Çok.yakında v2 bomba olacak inşallah. Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz kolay gelsin
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Blink®' Alıntı: Çok.yakında v2 bomba olacak inşallah. Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz kolay gelsin
D Dogukan Korkmaz Kayıtlı Üye 12 Şub 2015 #33 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) aga link açmiyo
B Blink® Kayıtlı Üye 12 Şub 2015 #34 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Linkler sağlam.
hakan.k Yasaklı Üye 12 Şub 2015 #35 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Arama ekranı rehber vs. Samsung gibi mi?
B Blink® Kayıtlı Üye 12 Şub 2015 #36 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Rom port değil edin bu yüzden arama ekranı ve rehber s5 gibi değildir.
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Rom port değil edin bu yüzden arama ekranı ve rehber s5 gibi değildir.
Y Yasin Senyurt Kayıtlı Üye 14 Şub 2015 #37 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) yandex disk linki verin yüklenmiyo :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :hitler:
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) yandex disk linki verin yüklenmiyo :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :hitler:
B Blink® Kayıtlı Üye 14 Şub 2015 #38 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Mega'dan dosya indirmek için GPStore'dan Mega uygulamasını indir.
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Mega'dan dosya indirmek için GPStore'dan Mega uygulamasını indir.
B Burakd44 Kayıtlı Üye 14 Şub 2015 #39 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Buton sesleri yok mu rom da. Ben özellikle samsung buton sesleri için yükledim ama bulamadım
RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Buton sesleri yok mu rom da. Ben özellikle samsung buton sesleri için yükledim ama bulamadım
B Blink® Kayıtlı Üye 15 Şub 2015 #40 RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Ek pakette verebilirim istersen.