serdar81' Alıntı:twrp backupdan diğer port romun logosunu flahlasam çalışırmı logosu ?
serkan75' Alıntı:Elinize sağlık hocam. Şu romu gmd1 de kullanabilseydik keşke.Ne güzel olurdu ama.
adnan609' Alıntı:Bu romu general mobile discovery 16 GB içinde kullanabilir miyiz veya uyarlamanın mümkünmü tskler
Tarik294' Alıntı:@"Orochi™" hocam bu romun sarjimi iyi yoksa port olaninkimi ve Ben oyun oynuyorum %70 iken 30 dk oynayinca %35 kaliyor sorun benim pildemi acaba
Orochi™' Alıntı:Tarik294' Alıntı:@"Orochi™" hocam bu romun sarjimi iyi yoksa port olaninkimi ve Ben oyun oynuyorum %70 iken 30 dk oynayinca %35 kaliyor sorun benim pildemi acaba
bana göre bu romun şarjı daha iyi ancak LP Şarj Yönünden biraz kötü ama En azından GM Stock KK romu gibi takılma donma vs sorunları yok
GM vereceği STOCK LP romun şarj Yönünden Daha iyi Olacağını Umuyorum tabiki GM yamuk Yapmazsa.
Tarik294' Alıntı:PoleStar' Alıntı:Tarik294' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Duyduğuma göre son güncellemede koniçivalar şarj sorununu çözmüş, hadi yine iyisiniz miniciler
Anlayamadîm aciklarmisiniz
:rool:
Diyorki ; Pil Sorunu çözülmüs.
Nasil cozulmus onu sordum
serdar81' Alıntı:PoleStar' Alıntı:serdar81' Alıntı:Heyecan
Senn rom İşi Noldu Nie Bıraktın
KitKat kötü o yuzden