Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum bende LG K10 var. Aynı şekilde MT6753 işlemcili. Buna TWRP falan hallettim de, Android'in dm-verity denen şeyi aktif bootloader da. oem unlock komutundan sonra bile aktifliği gitmiyor, bu yüzden twrp falan flaşlayamıyoruz. Sizin cihazda dm-verity var mıydı? Eğer vardıysa, oem unlock komutundan sonra devre dışı kaldı mı?
Dostum bende LG K10 var. Aynı şekilde MT6753 işlemcili. Buna TWRP falan hallettim de, Android'in dm-verity denen şeyi aktif bootloader da. oem unlock komutundan sonra bile aktifliği gitmiyor, bu yüzden twrp falan flaşlayamıyoruz. Sizin cihazda dm-verity var mıydı? Eğer vardıysa, oem unlock komutundan sonra devre dışı kaldı mı?
Umi Touch MTK olan Cihazların %99.9 da Bootloader olmaz benim cihazımda Bootloader vs yok
LG koruma Eklemişse O Korumayı ancak LG kaldırır Yabancı Kaynakları Araştırmanı tavsiye ederim .