Telefon stock romuna geri döner fakat twrp yine aynı şekilde kalır. Stock roma geçmek istiyorsanız sp flash tool u öneririm :emoji_slight_smile: Telefonu ilk eline nasıl aldıysan o yazılım yüklenir.
Oradan buradan "dandik" yerlerden apk indirirseniz rootsuz cihaz da güvenli değildir. Apkmirror gibi yerler sağlamdır sorun çıkarmaz. Kurmuyorum zaten diyorsanız rootu kaldırın romdan. En azından vicdan rahatlığı olur Uzun işin kısası romlar güvensiz değildir. Güvensiz yapan dandik yerlerden yüklediğimiz apklerdir. Rahatça custom rom kullanabilirsiniz[doublepost=1485361051,1485351103][/doublepost]
Cevabınız için teşekkürler. Aslında romlardan memnunum şu an miu kullanıyorum, youtube da bir video da rom yapan birisi custom romların güvenli olmadığını söyledi, ben de internet bankacılığı vb kullanıyorum, sıkıntı yaşarmıyım diye düşünerek bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim, orjinal roma geçme konusunda ise şu an düşünme aşanmasındayım.
Oradan buradan "dandik" yerlerden apk indirirseniz rootsuz cihaz da güvenli değildir. Apkmirror gibi yerler sağlamdır sorun çıkarmaz. Kurmuyorum zaten diyorsanız rootu kaldırın romdan. En azından vicdan rahatlığı olur Uzun işin kısası romlar güvensiz değildir. Güvensiz yapan dandik yerlerden yüklediğimiz apklerdir. Rahatça custom rom kullanabilirsiniz :emoji_slight_smile: