Rygebin' Alıntı:
Adabımızı takınalım lütfen..
Terbiyeli olun burası forum..
İşlem fazlalığı ve yük, anakartı ısıtır.. Bu da yüksek değerlerde sorun yaratabilir..
En kötüsü pilin patlamasına bile yüksek ısılar yol açabilir..
Peki, mesajı sonradan okuduğumda biraz sokak ağzı kullandığımın farkına vardım. Bunun için sizden özür diliyorum.
RomMaster' Alıntı:
Luzumsuz yere gelmis burda anakart neden yansin diyosun git de haber izle.Gereksiz yere sirf yorum atmis olmak icin yorum atiyorsunuz.
Telefonu isidan patlayan kiz
Verdiğin linki okudum. Ama o haberde telefonun neden yandığı yazmıyor. Nerden vardın anakartın yandığı kanısına?
Kaldı ki bunun gibi onlarca haber var. Hiçbirisi Gpu max. frekansta uzun süre kaldığı için telefon yanmamış.
Ayrıca o haberde ki telefonun ;
Orjinal Samsung marka telefon olduğu belli mi?
Telefon orjinal olsa bile pil orjinal mi?
Telefon yastığın altında ne durumdaydı? Öylece duruyor muydu yoksa bir akım kaynağına bağlımı kalmıştı?
Telefonlar ısınabilir, normaldir.(Sebeplerine girmek istemiyorum.)
Ancak işlemci veya grafik işlemcisinden dolayı telefonun yanma ihtimali yok.(Pil burada istisnadır) Anakartın üzerinden termal sensörler var. Bu sensörler yongaların haddinden fazla ısınıp, olmadık olaylar çıkmaması için oradalar.
Ancak gider ne yedüğü belirsiz bir telefon veya pil alırsının ona birşey diyemem.
Ayrıca
"Gereksiz yere sirf yorum atmis olmak icin yorum atiyorsunuz."
demişsin.
Senden dört ay önce foruna üye olmuşum. Sen 1300 küsür mesaj atmışsın. Ben ise yuvarlama 70 mesaj atmışım. O kadar canım sıkılmış ki "gereksiz yere yorum atayım diye" sadece 69 mesaj atmışım."
Şimdi bir daha düşün.