DDEMR
Kayıtlı Üye
Merhabalar. Ben iRoot ile Discovery me root atmaya calistim ancak iroot ise yaramadi. Cihazda ilginclik var gibi bir sey yazdi ingilizce olarak. Ben de Kingo Root ile rootladim ancak bu root kalici olmadi. Cihazi yeniden baslatinca root gidiyor. Root Checker da rootlu gorunuyordu ancak Lucky Patcher rootsuz diyordu. Suan Superuser dan rootu kaldirdim.
Benim yapmaya calistigim sey sunlar;
- Cihazi normal bir sekilde rootlamak. Kalici olmasi yani sadece ben superuser den kaldirabilecegim.
- Cameringo+ adli kamera uygulamasinin lisansini kaldirmak. Lucky Patcher uygulamasi ile kalkiyormus ama nasi yapacagimi bilemedim. V6.0.0 versiyonu Turkce olarak yuklu. Yapabildigim kadar yapmaya calistim ama ya rootu bulmadi ya da yama basarisiz dedi.
Bunlari nasil yapabilirim acil yapmam gerek. Lutfen bilen yatdim edebilir mi ?
Benim yapmaya calistigim sey sunlar;
- Cihazi normal bir sekilde rootlamak. Kalici olmasi yani sadece ben superuser den kaldirabilecegim.
- Cameringo+ adli kamera uygulamasinin lisansini kaldirmak. Lucky Patcher uygulamasi ile kalkiyormus ama nasi yapacagimi bilemedim. V6.0.0 versiyonu Turkce olarak yuklu. Yapabildigim kadar yapmaya calistim ama ya rootu bulmadi ya da yama basarisiz dedi.
Bunlari nasil yapabilirim acil yapmam gerek. Lutfen bilen yatdim edebilir mi ?